Näin varmistamme turvallisen valmennuksen vallitsevassa COVID-19-tilanteessa

Toteutamme valmennuksia luokkahuoneissa, mikäli olosuhteet ja voimassa olevat suositukset ja ohjeistukset tämän sallivat. Otamme vakavasti koronavirukseen (COVID-19) liittyvän tartuntariskin ja haluamme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen osallistumisen valmennuksiimme. Valmennukset voidaan toteuttaa digitaalisesti tai virtuaalisesti. Näistä vaihtoehdoista löytyy lisätietoa tästä linkistä.

Toimenpiteet ennen valmennusta

Varmistamme etukäteen, että kokoustilat ja muu ympäristö on sellainen, että siellä voidaan noudattaa terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID-19-tilanteeseen liittyen.

Ohjeistamme osallistujat, jotka eivät ole täysin terveitä tai ovat olleet ulkomailla kahta viikkoa ennen valmennusta, jäämään kotiin.

Toimenpiteet valmennuksen aikana

 • Valmennustila järjestetään niin, että osallistujien etäisyys toisiinsa on aina kaksi metriä.
 • Valmentaja käy läpi erillisen ohjeistuksen valmennuksen alussa ja pitää omalta osaltaan huolta, että ohjeita noudatetaan valmennuksen aikana.
 • Ryhmätyöt toteutaan niin, että osallistujien välillä säilyy aina kahden metrin etäisyys.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä aiheesta, olethan meihin yhteydessä.

Yhteistyökumppanimme avoimissa valmennuksissa on Scandic, joka omalta osaltaan huolehtii siitä, että valmennukset järjestetään turvallisesti viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti:

 • Meillä on aina tarkat siisteys- ja hygieniakäytännöt. COVID-19-tilanteen vuoksi olemme lisänneet puhdistusrutiineja sekä tehostaneet erilaisten kosketuspintojen desinfiointia ja kokoustilojen tuulettamista.
 • Käsidesiä on vieraidemme käytettävissä hotelliemme yleisissä tiloissa kuten myös ravintolan sisäänkäynnin ja buffettarjoilun yhteydessä. Muistutamme tiloissamme kaikkia tehostetusta käsihygieniasta.
 • Sijoitamme pöydät ja tuolit niin, että turvavälit toteutuvat. Samoin ravintolassamme.
 • Muistutamme kaikkia turvavälin pitämisestä tiloissamme ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.
 • Toimimme suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan hotellissamme.
 • Mikäli sinulla tai kokouksen osallistujilla on Covid-19-oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin.
 • Huolehdimme ruokailupöytien ja buffettarjoilujen sijoittelulla turvaetäisyyksistä.
 • Puhdistamme ravintolassa pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen ja desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja, kuten suolasirottimet, kahviautomaatin painikkeet ja maksupäätteet.

Oheisen linkin kautta löytyy vielä yksityiskohtaisempaa tietoa Scandicin tekemistä järjestelyistä COVID-19-tilanteessa: https://www.scandichotels.fi/kokoukset-ja-juhlatilat/turvallisia-kokouksia

Tervetuloa valmennukseen!