Myyntimahdollisuudesta kaupaksi – O2O

Muuta myyntimahdollisuudet kaupoiksi

Myyjänä sinulla saattaa olla useita myyntimahdollisuuksia arvioitavana. Ihan kaikki niistä eivät ehkä ole tavoittelemisen arvoisia. On erityisen tärkeää oppia tunnistamaan, mihin myyntimahdollisuuksiin kannattaa panostaa.

Olet varmasti huomannut, miten vaikeaa on arvioida myyntimahdollisuuksia ja realistisesti analysoida paras tapa viedä niitä eteenpäin. Opportunity to Order – O2O auttaa sinua myyntimahdollisuuksien analysoimisessa ja johtamisessa sekä niiden muuttamisessa menestyksellisesti kaupoiksi!

Taitojen päivittäminen on nyt helppoa!

Lisenssin voi hankkia yhdelle henkilölle yhteen polkuun tai vaikkapa koko tiimille laajempaan kokonaisuuteen. Näin etenet:

1. LÖYDÄ POLUT
Tutustu oppimispolkuihin. Mikä niistä sopii sinulle tai tiimillesi?

2. VALITSE YKSI TAI USEITA
Löysitkö yhden tai useita, jotka vaikuttavat kiinnostavilta? Loistavaa!

3. OTA YHTEYS JA ALOITA
Ole meihin yhteydessä! Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle ja/tai tiimillesi sopivan ratkaisun.


Oppimispolun sisältö

MYYNTIMAHDOLLISUUDEN ARVIOINTI – Selvitä kaikki myyntimahdollisuuteen liittyvä tieto – onko tarvetta, budjettia ja aikarajaa? Onko myyntikate riittävä ja tulevaisuuden bisnesmahdollisuudet houkuttelevat? Onko myyntimahdollisuus mielestäsi voitettavissa ja tavoittelemisen arvoinen?

RATKAISUSTRATEGIA – Tutustu erilaisiin myyntitilanteisiin ja selvitä, millaiseen tilanteeseen kyseessä oleva myyntimahdollisuutesi sijoittuu. Kun analyysi on tehty, voit alkaa kehittää tilanteeseen sopivaa taktiikkaa.

KONTAKTISTRATEGIA – Kartoita myyntimahdollisuuteen liittyvät päätöksentekijät. Opi erilaisista profiileista ja siitä, miten lisätä tai vähentää niiden vaikutusta prosessissa.

VAIKUTTAVA ESITYS – Opi kuinka teet hyvän aloituksen ja lopetuksen sekä sisällytät kaikki oleelliset elementit. Lopuksi sovita esitys vielä myyntitilanteeseen, jossa olet ja hyödynnä sopivaa taktiikkaa.

LUE SEURAVAKSI

Etämyynti

LUE LISÄÄ

Tavoitteellinen myyntityö

LUE LISÄÄ

Miten kehittyä paremmaksi neuvottelijaksi

LUE LISÄÄ

Arvonmyynti

LUE LISÄÄ