Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercuri on Top20 Sales Training Company 2015

Mercuri on Top20 Sales Training Company 2012, 2013, 2014 ja nyt myös 2015! Mercuri International on jälleen valittu maailmanlaajuiselle TOP 20 Sales Training Companies 2015 -listalle. Training Industry haluaa tällä vuosittaisella arvioinnillaan löytää ja nimetä alan parhaat toimijat sekä valmennusten tarjooman, toteutuksen että teknologioiden osalta.

Valinta TOP 20 –listalle perustuu seuraaviin kriteereihin:

  • Tunnettuuteen ja suunnannäyttämiseen toimialalla
  • Myynnin kehittämisen innovatiivisuuteen
  • Yrityksen kokoon ja kasvumahdollisuuksiin
  • Palvelutarjooman laajuuteen
  • Vahvaan asiakaskantaan
  • Maantieteelliseen kattavuuteen.

“Otamme ilolla vastaan tämän tunnustuksen, nyt jo neljäntenä vuonna peräkkäin. Se on osoitus kovasta työstämme ja tuloksista asiakkaillemme ympäri maailmaa”, kommentoi Mercuri International Groupin pääjohtaja Frank Herbertz.

“Nyt tunnustuksen saaneet yritykset ovat alan vahvimmat toimijat. Nämä valmennusyritykset tuovat jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja ja palvelumuotoja asiakkailleen”, sanoo Doug Harward, pääjohtaja, Training Industry Inc.

Lue lisää vuoden 2015 Top20 Sales Training Companies -nimityksestä

Mercuri on Top20 Sales Training Company 2015