Suunnitelmallinen edustajatyöskentely (420/4)

Tietoa valmennuksesta

Hyvän myyntituloksen takana on useimmiten systemaattinen ja suunnitelmallinen työskentely. Myyntiaktiviteettien määrä on laskenut selkeästi 2000-luvulla, ja edustajien on entistä vaikeampi saada sovittua tapaamisia kauppaan. Siksi myyntiedustajan on hallittava myynnin perinteiset taidot ja modernit työkalut, jotta myyntipanos ja aktiviteetit ovat riittävän korkealla tasolla.

Myyntiedustaja, haluatko kehittää omaa tekemistäsi ja parantaa myyntitulostasi? Mitä enemmän käyntejä, sitä parempi tulos – edellyttäen toki, että hallitset myös ammattimaisen myyntikäynnin, ja että käynnit perustuvat tehtyyn käyntisuunnitelmaan ja tavoiteltuun käyntipeittoon sovituissa asiakkaissa.

Lue lisää valmennusmateriaalista
Räätälöidyt ratkaisut

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, niin tehdään sinulle räätälöity ratkaisu!

Lue lisää

Mitä systemaattisuus ja suunnitelmallisuus tarkoittaa myyntiedustajan työssä?

Petri Ylenius kertoo, mihin myyntiedustajan työn tuloksellisuus perustuu, kuinka tehostaa omaa toimintaa.

 

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely -valmennuksen sisältö

Ole valmis kohtaamaan tämän vuosituhannen asiakas!

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely -valmennus on suunniteltu edustajille, joiden asiakkaana on kuluttajille päivittäistavaraa tai kulutustavaraa myyvät myymälät. Valmennuksen tavoitteena on parantaa edustajan työskentelyn tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Valmennuksessa paneudutaan oman tekemisen systemaattisuuden ja suunnitelmallisuuden parantamiseen.

Tämä valmennus on osa Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolkua*. Tämän räätälöidyn toimialakohtaisen ohjelman suunnittelija on Petri Ylenius. Hän on työssään erityisesti keskittynyt mm. elintarviketeollisuuden ja tavarantoimittajien myyntituloksen parantamiseen. Petri Ylenius on aiemmin työskennellyt yli 20 vuotta elintarvikealalla myynnin ja myynnin johtamisen eri tehtävissä. Ylenius tapaa säännöllisesti alan päättäjiä ja vaikuttajia, ja näissä tapaamisissa esille tulleista keskeisistä kehityskohteista on rakennettu tämä käytännönläheinen valmennuskokonaisuus.

 

Näitä asioita käsittelemme:

Myyntituloksen parantamismahdollisuudet

  • Mikä on myyntiedustajan henkilökohtaisen myyntipanoksen merkitys yritykselle? Miksi ja mitä tarkoittaa edustajan vastuu omasta työpanoksestaan ja sen tuottamasta tuloksesta?

Oman myyntityön hallinta, arviointi ja kehittäminen

  • Mitkä tekijät vaikuttavat myyntiedustajan tuloksellisuuteen? Miten arvioida omaa myyntipanosta ja tulosta? Kuinka tehostaa omaa ajankäyttöä ja suunnitelmallisuutta? Miten myyntiedustaja voi varmistaa asetetut käyntitavoitteet ja -peitto?

Myyntiaktiviteettien kehittämisen muut työkalut ja digitaaliset välineet

  • Myynnin modernit työkalut myyntiedustajan työssä. Miten hyödyntää puhelinta ja muita työvälineitä ja kanavia myyntityössä? Yhteistyö puhelinmyynnin ja menekinedistäjien kanssa.

*Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolku koostuu kolmesta eri valmennusosiosta Ammattimainen myyntiedustajakäyntiMyyntiedustajan vaikuttava myyntipuhe ja Suunnitelmallinen edustajatyöskentely – joista jokaisen osan voi suorittaa myös erikseen. Lisäksi kehityspolkuun on mahdollista yhdistää henkilökohtainen coaching-päivä myyntikentällä, jolloin myyntiedustaja saa valmentavan palautteen toiminnastaan neljällä asiakaskäynnillä. Tervetuloa mukaan kehittämään ja kehittymään yhdessä alan kollegoiden kanssa!

Suosittelemamme online-materiaalit

Valmennus sisältää 3 kk Mercuri Online -verkkokirjaston rajattoman käytön

Lue lisää

Pyydä tarjous tai varaa valmennus

Valitse valmennuksen aloituspäivä

Ajankohta Sijainti Valmentaja Hinta Määrä
Ajankohta Alkaa:
Päättyy:
Sijainti Valmentaja Hinta (+ ALV) Määrä
Räätälöidyt ratkaisut

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä, niin tehdään sinulle räätälöity ratkaisu!

Lue lisää

Rekisteröidy

€995.00

Voit maksaa vain laskulla. Lasku ja varausvahvistus lähetetään sähköpostiisi varauksen vahvistuttua.

Pyydä tarjous