Impact Training

Paranna nopeasti myynnin tehokkuutta valituissa osa-alueissa

Joskus yrityksillä on myyntihaasteita, jotka pitää ratkaista heti, ja joihin ei voi vastata keskipitkän aikavälin osaamisen kehittämissuunnitelmalla. Juuri silloin tarvitaan Impact Trainingiä. Tällaisten kahden päivän ohjelmien tavoitteena on nopeasti parantaa myyntityöskentelyä jossain tietyssä osa-alueessa.

  • Myyntipuhe, tietyssä asiakaskohtaamisen vaiheessa
  • Strategia, miten työskennellä asiakkaan kanssa kaikissa eri yhteyksissä tietyn ajanjakson aikana tai kunnes saadaan tilaus
  • Myynnin suunnittelu: esimerkiksi myynnin toimenpiteiden suunnittelu tietyn segmentin osalta ja miten kohdistaa toimenpiteet asiakaskuntaan.

Miksi Impact Training on niin tehokasta?

  • Valmennus suunnitellaan osallistujien arjen toimintatapojen ja niihin liittyvien parannustarpeiden pohjalta. Emme tähtää valtaviin mullistuksiin, vaan kaikkein tärkeimpien kohtien parantamiseen.
  • Valmennuksen rakentamisessa otetaan huomioon osallistujien tämänhetkinen osaaminen ja kokemus. Tämä tarkoittaa, että valmennus on erittäin käytännönläheinen ja innostaa ja motivoi juuri ko. osallistujia.
  • Menetelmässä pureudutaan juuri tämän hetken myyntiongelmiin (tuotteet, asiakkaat jne.) ja siksi voidaan tarjota merkityksellistä, konkreettista apua osallistujien päivittäiseen työhön.
  • Valmennus tähtää osallistujien todellisten asiakastilanteiden entistä parempaan hallintaan. Käsittelemme valmennuksessa juuri sellaisia tilanteita, joita osallistujat kohtaavat arjessaan.

Haluatko lisätietoja?

Mercuri International auttaa sinua kaikissa myyntityöhön liittyvissä haasteissa. Tutustu valmiisiin ”off-the-shelf”-oppimispolkuihin, joiden avulla voit oppia ja kehittyä siellä, missä olet ja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Tarvitsetko tiimillesi tai yrityksellenne räätälöidyn ratkaisun? Ota yhteyttä, niin aloitetaan!