Joululahjamme on 35 koulustipendiä Plan Internationalin kautta lapsille ja nuorille

Joulutervehdys Mercurista!

Näemme ja kuulemme päivittäin asiakkailtamme, millaisia ihmeitä oppimisella saadaan aikaan. Olipa sitten kyse henkilökohtaisesta tunnin coachauksesta tai monivuotisesta kehitysohjelmasta sadoille ihmisille, kokeneista tai aloittelijoista… ammatillinen kehittyminen ja uusiutuminen ovat aina yhtä hienoa ja tärkeää. Asiakkaidemme toimintatapojen tehostuminen, myynnin kasvu, parempi johtaminen ja vuorovaikutus, ja ennen kaikkea hyvinvoiva henkilöstö, ovat meille se tärkein motivaattori kaikessa asiakasyhteistyössämme.

Maailmassa on vielä monta kolkkaa, joissa edes peruskoulutus ei ole itsestään selvää. Eikä kouluväsymykselle tai huonolle kouluruoalle ole edes käsitteinä tarvetta. Köyhissä oloissa koulunkäynnistä on pakko luopua, kun koulutarvikkeisiin, -pukuun, -kuljetukseen jne. ei vain ole mahdollisuutta.

Plan International työskentelee yli 70 maassa oikeudenmukaisen maailman puolesta, ja jossa toteutuvat kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo. Jokaisella maailman lapsella on oikeus saada laadukasta opetusta turvallisessa oppimisympäristössä. Koulutus on usein myös tehokkain tapa pysäyttää köyhyyden periytyminen.

Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta

Hyvää joulua ja uutta vuotta – ja tietenkin kaupallista menestystä vuodelle 2018! Toivomme rentouttavaa ja rauhallista joulun aikaa, kerätään yhdessä voimia uudelle kevätkaudelle. Läs gärna denna julhälsning också på svenska: Årets julklapp från Mercuri International: 35 fria skolår.

Vuosi 2018 on Mercurin 50-vuotisjuhlavuosi Suomessa. Juhlimme työn merkeissä yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Työ suomalaisen myynnin osaamisen hyväksi jatkuu. 

Joulutervehdys Mercurista 2017