Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Joululahjamme on 35 koulustipendiä Plan Internationalin kautta lapsille ja nuorille
Takaisin

Joululahjamme on 35 koulustipendiä Plan Internationalin kautta lapsille ja nuorille

Joulutervehdys Mercurista!

Näemme ja kuulemme päivittäin asiakkailtamme, millaisia ihmeitä oppimisella saadaan aikaan. Olipa sitten kyse henkilökohtaisesta tunnin coachauksesta tai monivuotisesta kehitysohjelmasta sadoille ihmisille, kokeneista tai aloittelijoista… ammatillinen kehittyminen ja uusiutuminen ovat aina yhtä hienoa ja tärkeää. Asiakkaidemme toimintatapojen tehostuminen, myynnin kasvu, parempi johtaminen ja vuorovaikutus, ja ennen kaikkea hyvinvoiva henkilöstö, ovat meille se tärkein motivaattori kaikessa asiakasyhteistyössämme.

Maailmassa on vielä monta kolkkaa, joissa edes peruskoulutus ei ole itsestään selvää. Eikä kouluväsymykselle tai huonolle kouluruoalle ole edes käsitteinä tarvetta. Köyhissä oloissa koulunkäynnistä on pakko luopua, kun koulutarvikkeisiin, -pukuun, -kuljetukseen jne. ei vain ole mahdollisuutta.

Tänä jouluna me Mercuri International Nordicissa (Suomi & Ruotsi) tuemme vuoden koulustipendillä 35 lapsen ja nuoren koulunkäyntiä Plan Internationalin kautta.

Plan International työskentelee yli 70 maassa oikeudenmukaisen maailman puolesta, ja jossa toteutuvat kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo. Jokaisella maailman lapsella on oikeus saada laadukasta opetusta turvallisessa oppimisympäristössä. Koulutus on usein myös tehokkain tapa pysäyttää köyhyyden periytyminen.

Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta

Hyvää joulua ja uutta vuotta - ja tietenkin kaupallista menestystä vuodelle 2018! Toivomme rentouttavaa ja rauhallista joulun aikaa, kerätään yhdessä voimia uudelle kevätkaudelle. Läs gärna denna julhälsning också på svenska: Årets julklapp från Mercuri International: 35 fria skolår.

Vuosi 2018 on Mercurin 50-vuotisjuhlavuosi Suomessa. Juhlimme työn merkeissä yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Työ suomalaisen myynnin osaamisen hyväksi jatkuu. 

Joulutervehdys Mercurista 2017