Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Vuoden kokoushotelliksi 2014 on valittu Rantasipi Airport Congress Center

Rantasipi Airport Congress Center on valittu vuoden kokoushotelliksi jo kolmantena vuotena peräkkäin. Mercuri International Oy on valinnut vuoden parhaan kokoushotellin vuodesta 1986 lähtien. Valinta perustuu Mercurin kouluttajien ja toteuttamien tilaisuuksien osallistujien antamaan palautteeseen. Kunniamaininta jaettiin 26.3.2014 Kongressimessujen yhteydessä.

Vuoden kokoushotellin valinnassa korostettiin Rantasipi Airport Congress Centerin ammattitaitoista kokous- ja myyntipalvelun henkilöstöä, joiden palveluhalukkuus ja oma-aloitteisuus ovat huippua. Modernit, valoisat ja muunneltavat tilat ja nykyaikainen kokoustekniikka ovat perusedellytys onnistuneelle tilaisuudelle. Lisäksi Mercurin asiakkaat ja koulutuksiin osallistujat arvostavat erityisesti Rantasipi Airport Congress Centerin keskeistä sijaintia, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lentokentän läheisyydessä.

"Kokouspalvelun toiminta on tärkeä taustatekijä tilaisuuksiemme onnistumiselle, ja Rantasipi Airport Congress Centerissä on toimivin kokonaisuus. Voimme aina luottaa siihen, että palvelu, tilat ja tekniikka toimivat laadukkaasti ja tukevat tilaisuuksiemme onnistumista. Tärkeä asia on myös aamusta iltaan kokous- ja koulutuspäivän kruunaavat makuelämykset”, sanoo Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Peter Kietz.

Rantasipi Airport Gongress Centerin tekijät yhteiskuvassa"Mercurin kunniamaininta on tunnustus hotellin osaavalle johdolle ja henkilökunnalle. Arvostamme kunniamainintaa erittäin korkealle, sillä sen antavat ammattilaiset, joilla on valtakunnallisestikin laajin ja monimuotoisin asiakaskokemustausta kokoushotelleista”, toteaa Restel Oy:n toimialajohtaja Jari Laine.

Restel Oy:n aluejohtajan Enrico Battilanan mukaan Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin palvelussa korostuu yksilöllisyys. ”Herkkyys ja nöyryys asiakkaan kohtaamisessa, mutta samalla myös ylpeys oman tuotteen ja oman ammattitaidon antamista mahdollisuuksista ilahduttaa asiakasta, on koko toimintamme ydin”, painottaa Battilana. ”Kunniamaininnan saaminen kolmantena vuotena peräkkäin kertoo, että asioita on tehty edelleen oikein”, jatkaa Battilana.

Vuoden kokoushotelliksi 2014 on valittu Rantasipi Airport Congress Center