Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Virpi  Teronen

Virpi Teronen

Senior Account Manager, International Business Administrator

  • +358 40 5424 382

"Haetko ratkaisuja yksilöiden tai tiimien myynti- ja työyhteisötaitojen sekä toimintatapojen kehittämiseksi Suomessa tai kansainvälisesti? Autan asiakkaitani sparraamalla ja haastamalla heitä näkemään asiat eri näkökulmista. Siten löydämme oleelliset kipukohdat yhdessä, ja voin rakentaa juuri sopivan ratkaisun.

Erityisosaamistani on teknisten alojen asiantuntijoiden myyntityö, myynnillinen asiakaspalvelu ja työyhteisön vuorovaikutustaidot. 

Tuon arvoa asiakkailleni, koska hoidan huolella ja innolla myös ne kehitysprojektit, joissa en ole itse toteuttajana, vaan varmistan, että asiakas saa avukseen aina tilanteeseen ja tarpeeseen sopivimmat kollegani.

Innostun erityisesti, kun näen asiakkaan saavan oivalluksia esittämieni kysymysten ja näkemysten seurauksena, tai kun valmennuksen osallistuja omaksuu uuden työkalun tai mallin ja soveltaa sitä menestyksellisesti omassa työssään."

Varaa tästä tapaaminen Virpi Terosen kanssa!

Virpi Teronen on Extended DISC -sertifioitu valmentaja

Extended DISC -sertifioitu valmentajaExtended DISC on yksi käyttämämme viitekehys ja työkalu käyttäytymistyylien arviointiin ja tunnistamiseen. DISC-analyysiä voidaan käyttää minkä tahansa myynti- ja palveluorganisaation ammattilaisten esimies-, vuorovaikutus- ja/tai työyhteisötaitojen kehittämisohjelmien yhteydessä. Extended DISC -analyysi kuvaa ihmisen tämänhetkistä luontaista käyttäytymistä, sen vahvuuksia ja kehittämiskohteita, ja sitä tyyliä, millä arvioitava itse uskoo menestyvänsä ja pärjäävänsä työssään tai jota hän kokee tarvitsevansa enemmän työssään. DISC-analyysi auttaa meitä ymmärtämään itseämme ja käyttäytymistämme. Lisäksi se kehittää taitoamme havaita ja ymmärtää muiden käyttäytymistä.