Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Vesa  Hilevaara

Vesa Hilevaara

Senior Consultant, Sales & Account Management

  • +358 44 057 9570

Lähetä tästä sähköpostia Vesa Hilevaaralle

"Kuinka parantaa kilpailukykyä ja mahdollistaa kannattava kasvu? Kuinka saada tehot irti myyntiorganisaatiosta? Näissä asioissa autan asiakkaitani työssäni myynnin ja myynnin johtamisen konsulttina ja valmentajana, kun rakennamme ja tehostamme kaupallisten toimintojen edellytyksiä.

Erityisosaamistani on myyntitoimintojen nykytilanteen analysointi, ja sen perusteella tehtävä prosessien ja mittaristojen määrittely ja/tai hienosäätö yhdessä asiakkaan vastuuhenkilöiden kanssa.

Tuon arvoa asiakkailleni vuosien kokemuksellani ja näkemykselläni usealta eri toimialalta ja tinkimättömällä projektinjohdolla – todellakin teen sen, minkä lupaan.

Ihmiset ensin – sen jälkeen kaikki muu on helpompaa. Se on mottoni, niin työssäni kuin vapaalla."

Lue tästä ajatuksia myyntiorganisaation toiminnan kehittämisestä

Lataa tästä Myynnin konsultointipalvelut esitteemme