Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Uffe  Tollet

Uffe Tollet

Partner, Management Consultant

  • +358 40 8402942

Lähetä tästä sähköpostia Uffe Tolletille

"Asiakkaani haluavat minun auttavan heitä kehittämään yritystensä kaupallista toimintaa ja kulttuuria, erityisesti onnistuakseen kansainvälisillä markkinoilla. Teen tämän vaikuttamalla heidän toimintatapoihinsa ja tukemalla sekä vaatimalla heitä tekemään yhdessä sovittuja toimenpiteitä.

Erityisosaamistani on kaupallisuuteen ja myyntiin liittyvien asioiden sovittaminen asiakkaan maailmaan ja liiketoimintaan. Tuon arvoa asiakkailleni, koska heidän ymmärryksensä, asenteensa ja tuloksensa paranevat."

Tutustu muutamaan asiakascaseeni, joissa olemme yhteistyössä rakentaneet ja edistäneet menestyksellisesti myyntiorganisaatioiden toimintaa:

Lue ajatuksiani myyntityöstä Mercurin blogissa: