Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Työn LUMO 2016

Kevään seminaarimme tulee taas!

Positiivista energiaa, inspiraatiota, tietoa, taitoa, tunnetta, elämyksiä, unelmia, kokemusten vaihtoa – Kyllä, kaikkea tätä on luvassa jälleen ensi huhtikuussa! Järjestämme yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan kanssa Työn LUMO 2016 -seminaarin, työssä inspiroitumispäivän liike-elämän ammattilaisille tiistaina 19.4.2016 oopperassa.

Työn LUMO 2016

Työn LUMO on koko iltapäivän seminaari jokaiselle oman työn ja itsensä kehittämisestä innostuneelle. Asiantuntijapuheenvuorot sukeltavat busineksen, johtamisen, vuorovaikutuksen, työn ja kulttuurin maailmaan, tähän päivään ja tulevaisuuteen. Päivän kruunaa Oopperan kummitus, musikaali joka ei jätä ketään kylmäksi. 

Näe uudesti! Tee uudesti! Ole uudesti!

Työn LUMOssa ovat lavalla mm. Leena Mörttinen, Jyri Lindén, Aki Ahlroth, Aku Varamäki, Kirsi Juva, Emilia Lahti ja Lilli Paasikivi – näkemyksiä, kokemuksia, tietoa, taitoa, tunnetta, verkostoitumista. Tervetuloa mukaan #työnlumo’on!

Työn LUMO 2016 esittelyn, ohjelman, hinnat ja ilmoittautumisen löydät kaikki tapahtumasivulta: http://tyonlumo.fi

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Työn LUMOon: työnlumo.fi