Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Teollisuus

Myynnin haasteiden ratkaiseminen teollisuudessa on jo vuosikymmeniä ollut yksi merkittävimmistä tehtävistämme. Myynnin asiantuntijakonsulteillamme on vankkaa kokemusta myynnin kasvuohjelmien läpiviennistä valmistavan teollisuuden perinteisillä mutta vaativilla toimialoilla. Taustalla on merkittävä määrä paikallisia ja globaaleja kehitysprojekteja mm. rakennusteollisuudessa, autoteollisuudessa, energia-alalla, elektroniikka-alalla , kaivosteollisuudessa, konepajateollisuudessa sekä muovi- ja petrokemian teollisuudessa.

Myynnin asiantuntijamme työskentelevät alan johtavien yritysten kanssa lisäämällä myyntiorganisaatioiden kilpailukykyä ja tehokkuutta. Erityisosaamisemme on viedä myynnin muutoshankkeita läpi myös taloussuhdanteiden vaikeissa tilanteissa – tällöin parhaiten myyvät yritykset kykenevät vahvistamaan omaa markkina-asemaansa. Räätälöimme yrityksesi tavoitteisiin oikean muutosohjelman ja sen toteutustavan.

Teollisuudessa ohjelmiemme tavoitteet ovat tyypillisesti seuraavia:

  • Myynnin johtamismallin uudistaminen ja läpivienti
  • Kriittisimpien myyntiprosessien (uusien asiakkaiden hankinta/nykyisten asiakkuuksien kasvattaminen) terävöittäminen entistä kilpailukykyisemmiksi
  • Myyntitavan muuttaminen teknologialähtöisestä konsultoivaan asiakkaalle arvoa tuovaan myyntiin
  • Myynnin esimiesten ja myynnin avaintekijöiden valmentaminen uusiin työskentelytapoihin
  • Uusien tuotteiden ja palvelujen lanseerauksen onnistumisen varmistaminen
  • Asiantuntijoiden ja projektipäälliköiden asiakastyöskentelyn tehostaminen myyntiprosesseissa.