TEE ETÄVUOROVAIKUTUKSESTA HENKILÖKOHTAISEMPAA

Avainasiakkuuksien hallinta kehittyy - pysytkö mukana?

ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖN UUDET HAASTEET

Myynnin maailma ja avainasiakkuuksien hallinta on viime aikoina muuttunut nopeasti sekä digitaalisen kehityksen että työskentelytapoja ja -paikkoja koskevien muutosten takia. Avainasiakkaasi ovat yrityksesi tärkeimpiä menestystekijöitä. Miten siis pidät heistä huolta henkilökohtaisesti alati digitaalisemmaksi ja etätyöpainotteisemmaksi muuttuvassa maailmassa?

ASIAKKUUKSIEN SEURAAVA TASO

Mikä tekee asiakkaasta avainasiakkaan? Mikä erottaa asiakkuuspäällikön muista myyntirooleista? Blogikirjoituksessamme kerromme lyhyesti yleisistä eroista ja siitä, miten erityistaitojen kehittäminen voi olla avain menestykseen.

LUE LISÄÄ

8 VAIHETTA KAM-MENESTYKSEEN

Lataa vinkkilistamme, niin saat lisää neuvoja ja vinkkejä siihen, miten voit valmistella tiimisi vastaamaan avainasiakkuuksien hallinnan ainutlaatuisiin haasteisiin joustavasti ja modulaarisesti.

LATAA KAM-VINKKILISTA

KAM LUKUINA

Lataa esitteemme, jossa kerromme yllättäviä faktoja ja lukuja avainasiakkuuksien maailmasta. Kuinka kauan asiakaspäälliköltä ja KAM-asiakkuuspäälliköltä vie asiakkuuden saaminen? Ja onko se odottamisen arvoista?

LATAA INFOGRAAFI

INHIMILLINEN TEKIJÄ

Miten pidät huolta asiakkaistasi henkilökohtaisesti etätyön maailmassa? Tutustumme yksityiskohtaisesti teknologian rooliin avainasiakassuhteiden luomisessa ja kerromme, kuinka saada asiakkaat tuntemaan, että heitä arvostetaan yksilöinä. Lataa oppaamme ja lue lisää.

LATAA KAM E-OPAS

MERCURI INTERNATIONAL JA KAM − TÄRKEINTÄ ON ”MITEN”

Useimmat yritykset ymmärtävät KAM-ohjelman tarpeellisuuden, mutta kaikkein tärkeintä on tietää, miten sitä sovelletaan käytännössä. Mercuri International keskittyy KAM-strategiasi toteuttamiseen käytännössä ja saa sen tuottamaan mitattavissa olevia tuloksia.

Maailmanlaajuinen verkosto ja paikallinen asiantuntijuus

Mercuri Internationalin maailmanlaajuisen verkoston, paikallisten asiantuntijoiden ja vankan kokemuksemme ansiosta meillä on kaikki tarvittava osaaminen, jolla voimme muuttaa KAM-valmennuksesta saamasi opit konkreettiseksi myyntimenestykseksi.

Jatkuva kehitys

Ainutlaatuinen oppimispolkumme keskittyy jatkuvaan oppimiseen. Meillä on kaikki tarvittavat tiedot, taidot ja ajattelutapa, jotka auttavat teitä toteuttamaan myyntistrategiaanne ja saamaan taattua tuottoa.

Oppimisen hybridimalli

Innovatiiviset valmennusmenetelmät, jotka toteutetaan sekä digitaalisesti että kasvokkain, keskittyvät myyntitiimiesi oppimiseen.

Tunnemme avainasiakkuuksiin liittyvät haasteet

”KAMien kouluttamat KAMit" – koska ymmärrämme asiat asiakkuuspäälliköiden näkökulmasta, voimme keskittyä koulutuksissamme nykyajan KAM-haasteisiin.

AVAINASIAKKUUKSIEN HALLINTA

Avainasiakkuuksien hallinnan maailma kehittyy jatkuvasti − pysytkö mukana? Jätä yhteystietosi, niin kerromme mielellämme lisää KAM-ratkaisuistamme.