Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Susanna  Raanti

Susanna Raanti

Senior Sales Manager

  • +358 40 195 4970

Lähetä tästä sähköpostia Susannalle

"Asiakkaani haluavat minun auttavan heitä lisäämään myyjiensä tuottavuutta. Haluan auttaa asiakasta ajattelemaan asiaa uudesta näkökulmasta ja hoksaamaan, mitä heidän myyjiensä pitää osata paremmin, ja tehdä tehokkaammin, jotta myyjät pystyvät tuottamaan omille asiakkailleen parhaan arvon - ja parhaan tuoton omalle organisaatiolleen. 

Erityisosaamistani on asiantuntemus arvoa tuottavan myyjän profiilista. Nautin siitä, että löydän yksilölliset keinot eri kokemuspohjan omaavien myyjien kilpailukyvyn kasvattamiseen.  

Asiakkaani arvostavat vankkaa kokemustani ja näkemystäni, mikä on kulloisessakin tilanteessa paras ratkaisu myyjien tarvitsemien taitojen, toimintatapojen ja systematiikan vahvistamiseen."

Tapaat Susanna Raannin myös Mercurin Chatissä - ota yhteyttä, jutellaan lisää!