Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Selvitämme nyt myynnin muutosvoimat – vastaa kyselyymme!

Myymisen ja ostamisen maailma on muuttunut viimeisten vuosien aikana erittäin paljon, ja kaikella todennäköisyydellä tämä muutos jatkuu edelleen. Muutostilanteessa yrityspäättäjät janoavat tarkempaa tietoa ja näkemyksiä eri toimialoilta, ja tästä syystä selvitämme nyt johdon näkemyksiä tulevaisuuden muutosvoimista. Miltä myynti ja myynnin johtaminen näyttävät, ja mitkä ovat tärkeimmät kasvun avaimet tulevaisuudessa.

Vastaamalla saat yhteenvedon Myynnin muutosvoimat selvityksen tuloksista!

Mikä on oma näkemyksesi myynnin tulevaisuuteen liittyen? Kun vastaat tähän kyselyymme, saat halutessasi vastineeksi yhteenvedon tuloksista ensimmäisten joukossa alkuvuodesta 2017. Jo vastaaminen itsessään auttaa sinua analysoimaan omaa myyntitoimintoasi ja jäsentelemään sen kohtaamia muutoksia. Klikkaa tästä ja vastaa Myynnin muutosvoimat -selvitykseen.

Yhdistämme vastausten analysoinnissa ja johtopäätösten tekemisessä myös lukuisia muita selvityksiämme, joissa olemme tutkineet myyntiorganisaatioiden tehokkuutta. Luvassa on siis ainutlaatuista ja arvokasta tietoa yritysjohdolle!

Lisätietoa: Petri Maliranta

Vastaa tutkimukseen viimeistään 15.1.2017: Myynnin muutosvoimat

Selvitämme nyt myynnin muutosvoimat – vastaa kyselyymme!