Tule meille töihin: haemme joukkoomme Sales Manageria!

Haemme joukkoomme tavoitteellista ja tuloshakuista Sales Manageria. Olet ulospäin suuntautunut, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvyn luoda uusia asiakassuhteita sekä nautit työskentelystä uusien asiakkaiden kanssa.

Tulevat vastuualueesi:

  • Uusasiakashankinta/liidien tuottaminen eri kanavia hyödyntäen (Some, Sales Navigator, ym.)
  • Tapaamisten sopimista uusille asiakkaille
  • Valmennusohjelmien myyntiä eri kanavia hyödyntäen ja asiakastapaamisia yhdessä konsulttien kanssa

Koulutus ja työkokemus:

Sinulla on vähintään kaupallinen peruskoulutus, ymmärrys myyntityön perusteista sekä muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta B2B-myynnistä. Lisäksi hallitset digitaaliset työkalut ja osaat hyödyntää niitä omassa myyntityössäsi. 

Työssäsi onnistumiseen tarjoamme sinulle kansainvälisesti tunnetun brändin sekä asiakkaillemme arvoa luovat tuotteet ja konseptit. Pääset työskentelemään kokeneiden konsulttien kanssa ja saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena.

Meille on erittäin tärkeää, että viihdyt työssäsi ja pääset asetettuihin tavoitteisiin. Annamme siihen tarvittavat työkalut ja tuen työssä onnistumiseksi, sekä kehitämme osaamistasi säännöllisesti.

Lähetä meille hakemuksesi 13.5.2019 mennessä.

Tule tapaamaan meitä!

Järjestämme toimistollamme tutustumiskäynnin kaikille tehtävästä kiinnostuneille. Pääset tutustumaan Mercuriin yrityksenä sekä esittämään kysymyksiä avoimeen tehtävään liittyen. Tähän tilaisuuteen sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään, vaan tule sellaisena kuin olet! Mikäli olet tilaisuuden jälkeen edelleen kiinnostunut tehtävästä, voit halutessasi jättää meille CV:si. 

Valitse näistä kahdesta ajankohdasta itsellesi sopiva (tilaisuudet ovat samanlaisia):

Maanantai 6.5. tai torstai 9.5.

Aika: 18-20:00

Paikka: Linnoitustie 6, 02600 Espoo

Ilmoittaudu osoitteeseen: mercuri@mercuri.fi

Tervetuloa!