Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Rantasipi Airport Congress Center on Vuoden kokoushotelli 2016

Rantasipi Airport Congress Center on valittu Vuoden kokoushotelliksi 2016 - jo viidettä vuotta peräkkäin. Mercuri International Oy on valinnut vuoden parhaan kokoushotellin vuodesta 1986 lähtien. Valinta perustuu Mercurin valmentajien, asiantuntijoiden ja Mercurin toteuttamien tilaisuuksien osallistujien antamaan palautteeseen; vuonna 2015 Mercuri toteutti pelkästään Suomessa yli 1000 erikokoista tilaisuutta asiakkailleen. Kunniakirja jaettiin 14.4.2016 Kongressimessujen yhteydessä.

Tämän päivän kehittymis- ja valmennuspäivissä korostuu selkeästi businesslähtöisyys ja ”illaksi kotiin” työpäiväajattelu, kun taas ns. ryhmäytymis- ja ekstremetoimintaan perustuville tilaisuuksille on selkeästi vähemmän tilausta. Tämä muutos näkyy myös Vuoden kokoushotellin valinnassa, jossa tärkeimmiksi kriteereiksi nousevat kokonaispalvelu, tilat, sijainti ja tarjoilut.

Rantasipi Airport Congress Centerin valinta jälleen kerran Vuoden kokoushotelliksi ei ole siksi sattumaa. Rantasipi Airportissa nämä kaikki ovat tämän päivän vaatimusten ja odotusten mukaiset: loistavasti toimiva kokouspalvelu, erinomaiset, muunneltavat tilat, hyvä sijainti lähellä asiakasta ja kokoustarjoilujen valikoima ja helppous.

”Asiakkaamme ja myös valmentajamme odottavat kokouspaikalta ja –päiviltä helppoutta ja toimivuutta, jolloin sisältö on pääosassa ja toimivat puitteet mahdollistavat täysipainoisen keskittymisen itse asiaan. Kun homma toimii kaikin puolin, on taustalla huippuunsa viritetty prosessi, joka tukee ja täydentää asiakkaiden työpäivän toteuttamista ja onnistumista”, kommentoi Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Peter Kietz Vuoden kokoushotellin valintaa.

”Yksikään toinen hotelli ei ole yltänyt vastaavaan suoritukseen koko kilpailun 30-vuotisen historian aikana. Olen todella otettu ja innoissani tästä kunnianosoituksesta”, riemuitsee Rantasipi Airportin hotellijohtaja Katja Puistola, ja jatkaa: ”Kehitämme kokouspalveluitamme jatkuvasti, ja pyrimme aina olemaan askeleen edellä asiakkaita. Toisin sanoen meillä on ratkaisu olemassa jo ennen kuin asiakkaat edes huomaavat ongelmaa." Lue tästä Restel Oy:n lehdistötiedote Vuoden kokoushotelli 2016 kunniakirjasta.

Vuoden kokoushotelli 2016 Rantasipi Airport Congress Center

Lisätietoa Vuoden kokoushotelli kunniakirjasta: 

Mercuri International: toimitusjohtaja Peter Kietz, puh 040 545 6857
Rantasipi Airport Hotel & Congress Center: hotellinjohtaja Katja Puistola, puh.040 552 8847