Mercuri Research

B2B-liiketoiminnan suunnannäyttäjä

Mercuri Research on osa Mercuri Internationalia. Tutkimuksiemme avulla autamme johtajia ja yrityksiä luomaan kestävää orgaanista kasvua. Vuodesta 2000 lähtien Mercuri Research on toiminut vahvana moottorina kehittämässä liiketoiminnan huippuosaamista yhteistyössä johtavien kansainvälisten yritysten kanssa.

  • Tutkimme uusia ilmiöitä B2B-myynnissä ja -markkinoinnissa, ja jaamme näkemyksiämme yhteisömme jäsenille eri muodoissa.
  • Meillä on intohimoinen suhde B2B-myyntiin ja -markkinointiin, ja jaamme mielellämme asiakasyhteistyön ja tutkimusprojektien kautta tekemiämme havaintoja.
  • Tutkimme jatkuvasti uusia B2B-myynnin ja -markkinoinnin ilmiöitä itsenäisesti ja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Luentoja

Tarvitsetko inspiraatiota ja uusia ajatuksia? Onko aika kortilla, mutta sinun tulee saada suurempi ryhmä ihmisiä toimimaan jonkin asian eteen? Siinä tapauksessa innostavat luentomme ja työpajamme ovat paras tapa edetä! Saatavilla englanniksi ja ruotsiksi. Lue lisää

Näkemyksiä

Digitalisaatio, verkkokauppa, uudenlaiset ostotavat. Tässä vain muutamia esimerkkejä B2B-myynnin ja -markkinoinnin eri alueista, joita olemme tutkineet viime vuosina. Täältä voit lukea lisää trendeistä ja tutkimustuloksista. Lue lisää

Työkalupakki

Tarjoamme organisaatioille tietoa ja tukea päätöksentekoon B2B-myynnin ja -markkinoinnin digitalisoimisessa. Työkalupakki auttaa sinua roolissasi myynti- ja markkinointipäällikkönä tarjoamalla raportteja, esityksiä, videoita ja malleja.
Lue lisää

t

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!