Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Petteri  Immonen

Petteri Immonen

Senior Consultant, Sales & Account Management

  • +358 40 561 0371

Varaa tästä tapaaminen Petteri Immosen kanssa

Varmista huippumyyjiesi huippukunto!

Monessa yrityksessä on tarve auttaa kokeneita myyjiä uusiutumaan asiakaskohtaamisissaan ja varmistaa heidän fyysinen ja henkinen jaksaminen ja hyvinvointi. Asia on juuri nyt todella ajankohtainen ja tärkeä – eikä vähiten siksi, että kokeneiden myyjien kehittämisellä on merkittävä vaikutus yrityksen tulokseen. Omaa erityisosaamistani on kokeneiden huippumyyjien valmentaminen myyntityössä. Työskentelemme asiakascaseissani ja valmennuksissa yhdessä myyjien kanssa, tunnistamalla ensin uusiutumisen tarpeet ja tavoitteet henkilökohtaisella tasolla, niin työn kuin fyysisen ja henkisen kunnon kannalta.

Katso tästä video, jossa keskustelen työhyvinvointiasiantuntija Oili Kettusen kanssa parhaista käytännöistä tämän päivän työhyvinvoinnin johtamisessa:

Keskustelu työhyvinvoinnin jothamisesta Petteri Immonen ja Oili Kettunen

Myynnin johtamisen asiantuntija

Petteri Immosella on 20 vuoden ajalta kokemusta yli 1400 valmennuspäivästä yhdessä asiakasyritysten ja myynnin ammattilaisten kanssa; strategioiden implementointia, Leadership & Management -taitojen ja -prosessien kehittämistä, ja erityisesti kokeneiden myyjien taitojen uudistamista tämän päivän B2B-myynnin vaatimukset, työhyvinvointi ja jaksaminen huomioiden.

Petteri on erittäin pidetty valmentaja: hänen toteuttamiensa valmennusten osallistujapalautteet ovat keskimäärin 4,8 (asteikolla 1–5)

Petteri Immosella on vahva retail- ja päivittäis-/vähittäiskaupan toimialatuntemus. Hän on luotsannut satoja erilaisia Key Account Management, asiakassuhteen johtamisen, ketjutyöskentelyn ja myyntiedustajatoiminnan valmennuksia ja kehittämishankkeita.

  • Myyntityön valmennukset, tavararyhmähallinta / Category Management
  • Myynnin johtaminen, asiakastyytyväisyysmittausten toteuttaminen kytkettynä erilaisiin asiakasprojekteihin ja strategian jalkauttaminen
  • Asiakkuuden johtaminen, Key Account Management
  • Myyntistrategiat, Management ja Leadership
  • Johtaminen, Top Management ja päällikkötaso
  • Muutosjohtaminen, ryhmien ja yksilöiden johtaminen
  • Useita asiakkaita eri toimialoilta: rakennusteollisuus, päivittäis- ja vähittäistavarakauppa, autokauppa, lääketeollisuus, ICT, rahoitus 

Sertifioitu Peili -valmentaja

Petteri Immonen on sertifioitu Peili-valmentaja

Peili-käyttäytymisprofiili on yksi Mercurin valmennuksilla ja muutos-/kehitysohjelmissa käytetyistä työkaluista; Peili auttaa ymmärtämään erilaisia toimintatapoja ja ihmisten välistä vuorovaikutusta.

 

Farax 360 johtajuusarvion käyttöön sertifioitu valmentaja

Petteri Immonen on Farax 360 johtajuusarvion auktorisoitu valmentaja

Petterin Immonen on auktorisoitu FARAX CPE (Change, Production & Employee) -menetelmän käyttämiseen asiakkaidemme henkilöstön suorituskyvyn kehittämisessä. Farax 360 johtajuuden arviointi on keino selvittää henkilön johtamisprofiili, kehittää johtamista ja auttaa rakentamaan organisaation johtamiskulttuuria.