Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Petri  Ylenius

Petri Ylenius

Senior Consultant, Sales & Account Management

  • +358 40 5136 516

Lähetä tästä sähköpostia Petri Yleniukselle

"Olen integroija, joka kykenee muodostamaan toimivia kokonaisuuksia ja organisoimaan uusia toimintamalleja. Lähestymistapani on analyyttinen ja pyrin löytämään asioiden ytimen – vien asioita käytäntöön ja eteenpäin, vaikutan asetettujen tavoitteiden mukaan."

Petri Yleniuksella on laaja kokemus organisaatioiden kehittämisestä konsulttina, esimiehenä, valmentajana ja työnohjaajana - ja juuri siksi hänellä on monipuolinen näkemys erilaisista yrityksistä ja toimialoista.

Yleniuksen erityisasiantuntemus om vähittäiskaupan ja horeca -toimialoilta; Petri Ylenius on työskennellyt elintarvikealalla yli 20 vuotta myynnin ja myynninjohtamisen eri tehtävissä. Nyt työssään Mercurin konsulttina Ylenius on keskittynyt mm. tavarantoimittajien myyntiorganisaation osaamisen ja toiminnan kehittämiseen. Lue ja katso tästä Petrin ajatuksia, mitä osa-alueita ja taitoja tämän vuosituhannen menestyksellinen myyntiedustajatyö edellyttää.

Petri Yleniuksen asiakashankkeissa korostuu visio- ja strategialähtöisen toiminnan rakentaminen ja jalkauttaminen läpi koko organisaation. Olipa sitten kyseessä johtaminen, valmentava johtaminen ja esimiestyön kehittäminen, muutosjohtaminen tai johdon sparrauskumppanina toimiminen ja johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen. Tai avainasiakastyöskentelyn ja asiakkuuden johtamisen kehittäminen asiakasyrityksen strategian mukaisesti ja koko myynnin prosessien, toimintatapojen, mittaristojen käytön ja osaamisen virittäminen vastaamaan tämän päivän ostamisen muutosta.

Lataa tästä Myynnin konsultointipalvelut esitteemme

Petri Ylenius on Extended DISC -sertifioitu valmentaja

Extended DISC -sertifioitu valmentajaExtended DISC on yksi käyttämämme viitekehys ja työkalu käyttäytymistyylien arviointiin ja tunnistamiseen. DISC-analyysiä voidaan käyttää minkä tahansa myynti- ja palveluorganisaation ammattilaisten esimies-, vuorovaikutus- ja/tai työyhteisötaitojen kehittämisohjelmien yhteydessä. Extended DISC -analyysi kuvaa ihmisen tämänhetkistä luontaista käyttäytymistä, sen vahvuuksia ja kehittämiskohteita, ja sitä tyyliä, millä arvioitava itse uskoo menestyvänsä ja pärjäävänsä työssään tai jota hän kokee tarvitsevansa enemmän työssään. DISC-analyysi auttaa meitä ymmärtämään itseämme ja käyttäytymistämme. Lisäksi se kehittää taitoamme havaita ja ymmärtää muiden käyttäytymistä.