Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Peter Kietz Mercuri Nordicin toimitusjohtajaksi

Peter Kietz on nimitetty Mercuri International Nordic -toimialueen (Suomi, Ruotsi ja Tanska) toimitusjohtajaksi 1.8.2016 alkaen.

Peter Kietz | Mercuri International Peter Kietz on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran Mercuri International Oy:ssä eri tehtävissä asiakaskasyritysten kasvukumppanina paikallisesti ja kansainvälisesti, viimeiset kaksi vuotta Suomen toimintojen toimitusjohtajana.

Suomen ja Ruotsin Mercurin toimintoja on viime vuosina uudistettu merkittävästi. Näiden uudistusten päätavoitteena on ollut, että autamme asiakasyrityksiämme myynnin kasvukumppanina muuttuvassa maailmassa myös tulevaisuudessa. Nyt jatkossa Mercuri Nordic - Suomen ja Ruotsin Mercurin johtoryhmien ohjauksessa - tulee entisestään vahvistamaan markkina-asemaansa ja toimintaansa myynnin vahvana kehityskumppanina. Uskomme palvelumallimme vahvistuvan erityisesti Nordic-alueella toimivien asiakkuuksiemme tukemisessa ja myös yhteisillä tuotekehitys- ja markkinointiresursseilla.

Mercuri Nordicilla on omat toimipisteensä sekä Suomessa että Ruotsissa. Työskentelemme sekä kansainvälisten että paikallisten asiakasprojektien parissa. Myyntitoimintojen kokonaisvaltaisten, yrityskohtaisesti räätälöityjen konsultointi- ja valmennuspalveluiden lisäksi Suomen ja Ruotsin Mercurilla on molemmilla myös kattava paikallinen valmennustarjonta myyntiorganisaatioiden eri tehtävissä toimiville henkilöille.

Mercuri International Business School, yksilökohtaiseen kehittymiseen pohjautuva Mercurin valmennustarjonta on ainutlaatuinen monimuoto-oppimisen kokonaisuus markkinoilla, missä yhdistyvät perinteinen luokkahuonekohtaaminen ja erilaiset verkkopohjaiset, vuorovaikutteiset itseopiskelumateriaalit ja -tehtävät.

“Näemme Mercuri Nordicille hienon tulevaisuuden ja vahvan vaikuttajuuden Nordic-alueen kansainvälisenä myynnin kasvukumppanina strategiamme mukaisesti”, sanoo Mercuri Groupin pääjohtaja Frank Herbertz toivottaessaan Peter Kietzin tervetulleeksi uuteen rooliinsa.

”Tärkeintä on, että tulevaisuudessa voimme tehdä asiakkaidemme kanssa entistä tuloksellisimpia kehitysprojekteja. Moni asiakkaamme toimii kansainvälisillä markkinoilla, nyt pystymme hyödyntämään koko pohjoismaisen organisaation kokemuksen ja osaamisen asiakkaidemme parhaaksi”, sanoo Peter Kietz.

Läs denna information också på svenska: Peter Kietz ny VD för Mercuri Nordic.

Lisätietoja, ota yhteyttä:
Peter Kietz, toimitusjohtaja, puh. +358 40 545 6857
Leena Kähkönen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, puh.+358 40 553 5067
 

Mercuri International on kansainvälinen valmennus- ja konsultointiyritys. Vuosittain työskentelemme yli 15000 asiakasyrityksemme kanssa - yli 70 maassa ja yli 30 eri kielellä. Autamme asiakkaitamme yli 50 vuoden kokemuksella myynnin kasvun aikaansaamisessa & valmennamme organisaatioiden henkilöstöä niin johtamisessa, myyntitaidoissa kuin asiantuntijoiden työtaidoissakin. Suomessa Mercuri on toiminut vuodesta 1968 lähtien. #TakingSalesToAHigherLevel