Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Peter  Kietz

Peter Kietz

Management Partner, Managing Director

  • +358 9 681 681
  • +358 40 545 6857

Lähetä tästä sähköpostia Peterille.

Peter Kietz on luotsannut kumppanina useita suomalaisia ja kansainvälisiä myyntiorganisaatiota myynnin kasvu-uralle. Kokeneena asiantuntijana ja liiketoiminnan kehittäjänä Kietz rakentaa yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuuden menestykselle. Yli 20 vuoden valmennus-, konsultointi- ja johtamistaustallaan Peter Kietz johtaa nykyisin Mercuri Internationalin liiketoimintoja Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

"Kasvu syntyy käytännön toimenpiteistä. Siitä, että ihmisten motivaatio ja asenteet ovat kunnossa… ihmiset tuntevat hyvin asiakkaansa… asiakasaktiviteetteja on riittävästi, ja ihmiset osaavat suunnata oikein toimenpiteensä… ja että asiakastyöskentelyn osaamista kehitetään jatkuvasti. Oma asiakastyöskentelyni kulminoituu kokemukseeni ja kiinnostukseeni kehittää suomalaisten kansainvälisten yritysten kasvua, toisin sanoen myyntiä!"