Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Myynti- ja asiakastyön kehittäminen

Intohimomme on myynti. Tämän saman intohimon istutamme muutosohjelmillamme asiakkaidemme päivittäiseen työhön. Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvattaja. Näytämme suuntaa ja käytämme parhaaksi todennettuja menetelmiä tässä ydintehtävässämme. 

Myynnin kasvuohjelmien kivijalat ovat:

  • Riittävän aktiivisuustason varmistaminen myynnissä
  • Laadullinen onnistuminen kaikessa asiakasvuorovaikutuksessa
  • Myyntitoimintojen oikean suuntauksen aikaansaanti – oikea tuote/palvelu oikeille asiakkaille – huomioiden oikea kontaktipinta asiakkaissa

Myynnin asiantuntijamme rakentavat kanssasi tilanteeseenne ja tulevaisuuden kasvutavoitteisiin räätälöidyn myynnin kasvuohjelman. Keskitymme avainhenkilöiden valmentamisessa tahdon ja tärkeimpien taitojen osa-alueisiin. Oleellisinta on tarvittavan toiminnan aikaansaanti ja kestävän muutoksen juurruttaminen.

Myynnin kasvuohjelmiemme tyypillisiä fokusalueita ovat esim.:

  • Myyntitoimintojen systematiikan ja suunnitelmallisuuden uudistaminen henkilötasolle vietynä
  • Merkittävimpien myyntimahdollisuuksien kotiuttamisen varmistaminen uudella myynnin toimintatavalla
  • Haastavien myyntitilanteiden entistä tehokkaampi hallinta (esim. uusien tuotteiden lanseerauksessa)
  • Vaativissa neuvotteluprosesseissa onnistuminen
  • Vakuuttavuus ja vahvempi arvon tuottaminen myynnin avaintilanteissa
  • Myynti- ja markkinointitoimintojen yhteispelin vahvistaminen

Tutustu tästä avoimiin valmennuksiimme: Myynnin ammattilaiset

Myynti- ja asiakastyön kehittäminen Myynti- ja asiakastyön kehittäminen