Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Myynnin vuorovaikutuksellisuus

Myyntityö on vaikuttamista, kyllä. No mitä Social Selling on? Vaikuttamista sekin, ehkä paino vielä sanalla vuorovaikutuksellisuus.

Vierailimme Laurea ammattikorkeakoulun Leppävaaran kampuksella Henkilökohtainen myyntityö (B2B-myynti) -kurssilla keskiviikkona 9.3.2016 keskustelemassa tämän päivän B2B-myyntityöstä – mitä Social Selling on B2B-puolella, ja miten se parhaimmillaan näkyy jokaisen asiantuntijan työssä, roolista riippumatta.

Tämän päivän vuorovaikutuksellinen myyjä on aidosti asiakkaan asialla. Myyjä kuuntelee, opastaa ja auttaa uutta, nykyistä ja toivottavasti tulevaa asiakasta – eli rakentaa luottamusta esim. jakamalla (kohderyhmää) kiinnostavaa tietoa ja asiantuntijuutta. Avaintermejä onnistuneessa myyntityössä ovat kohtaaminen, vuorovaikutus, luottamus ja verkostot. Kanavia, välineitä ja tapoja on useita. Tärkeintä tämän ajan myyntityössä on olla siellä missä ne asiakkaatkin ovat, ja vielä oikeaan aikaan asiakkaan ostomatkalla.

On aina upeaa päästä keskustelemaan tulevaisuuden myynnin tekijöiden kanssa. Mitä huippua syntyykään, kun nämä diginatiivit  yhdistävät taitonsa ja ennakkoluulottomuutensa asiakkaan parhaaksi!

Myynnin vuorovaikutuksellisuus