Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Myynnin kasvuohjelmat

Tuemme myynnin kasvutavoitteiden saavuttamista asiakkaillemme räätälöidyillä ja suoraan strategiaan kytketyillä kehittämis- ja valmennusohjelmilla Suomessa ja kansainvälisesti.

Teemme tiivistä myynnin kehittämisyhteistyötä tuhansien yritysten kanssa PK-sektorista globaaleihin Fortune-500 yrityksiin. Erityisosaamistamme on uudistettujen myyntistrategioiden kokonaisvaltainen läpivienti ja halutun toiminnan aikaansaanti yhdessä organisaatiosi kanssa. Keskitymme muutosohjelmissa myyntisi oleellisimpien kasvuhaasteiden ratkaisemiseen. Käytännönläheinen työskentelytapamme ja myynnin syväosaamisemme varmistavat ohjelmien tehokkaan läpiviennin, tuloksellisuuden ja pysyvän muutoksen yrityksesi myyntityössä. Globaali, laaja ja syvä kokemuksemme eri toimialojen erityispiirteistä takaa omalta osaltaan aitoa kilpailuetua tuovan myynnin kasvuohjelman juuri sinun tilanteeseen. 

Myynnin kasvuohjelmissa ratkomme tyypillisesti mm. seuraavia asioita:

  • Myyntiprosessien modernisointi tulevaisuuden iskukuntoon - ostamisen muutoksen kohtaaminen
  • Myynnin kasvun edellyttämän systematiikan ja johtamismallin varmistaminen
  • Asiakastyöskentelyn roolien ja tehtävien uudistaminen ja muutosten läpivienti ihmisten toiminnassa
  • Avainhenkilöiden liiketoimintaosaamisen ja taitojen uudistaminen.

Valitse toimiala ja lue lisää toimialakohtaisista ratkaisuistamme, esim.:

Myynnin kasvu ja muutos, miten se tehdään? Näin Mercuri toimii... Lue lisää!