Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Myynnin aamukahvit 9.12.2016 - vieraana Vainun Mikko Honkanen

Ostovallankumous on tehty jo. Nyt on myynnin vuoro. Tämä on keskustelu modernista ostamisesta, myymisestä ja johtamisesta. Perjantaina 9.12.2016 klo 8.30 myynnin aamukahveillemme Petri Malirannan ja John Saarion vieraaksi tulee Mikko Honkanen Vainusta. Luvassa on mielenkiintoinen keskustelu, sillä tämä on kolmikko, joka suhtautuu intohimoisesti ja analyyttisesti tämän päivän B2B-myynnin maailmaan. 

”Ei oo parempaa aikaa olla B2B-myyjä kuin nyt!” Mitkä asiat sitten ovat modernin myynnin ja sen johtamisen menestystekijöitä – edelläkävijöistä todellisiin voittajiin - kuuntele aamukahvikeskustelu! 

Katso tästä tallenne Mikko Honkasen, Petri Malirannan ja John Saarion livekeskustelusta 9.12.2016:

 Myynnin aamukahvit 9.12.2016: John Saario, Mikko Honkanen ja Petri Maliranta

Myynnin aamukahvit on suoraa asiaa myynnistä, myynnin johtamisesta ja tulevaisuuden myynnin kasvusta. Myynnin aamukahvien suora Periscope-lähetys Mercuri_Finland perjantaina 9.12.2016 klo 8.30-9.00 - katsottavissa livenä myös Twitterissä Mercuri_Finland, ja jos et ennätä mukaan live-keskusteluun, ei hätää, jälkitallenne ladataan toki tälle sivulle myöhemmin katsottavaksi.

Näille aamukahveille ei tarvitse ilmoittautua mitenkään - nauti kanssamme myynnin aamukahvit siten kun haluat, siellä missä olet! Periscope toimii parhaiten mobiili-/tablettilaitteilla, Periscope ja/tai Twitter app. Läppärikatselijoille Myynnin Aamukahvit ovat katsottavissa Periscopen ja/tai verkkoselaimen kautta tästä linkistä. Jos katsot suoraa Periscope-lähetystä selaimen kautta, käytä Chromea, Safaria tai Firefoxia nähdäksesi videon. 

Seuraa suoraa lähetystä 9.12.2016 klo 8.30 Myynnin aamukahveilta tästä linkistä: Periscope Mercuri_Finland

Huom.! käytä nettiselaimena Chrome, Safari tai Firefox

Myynnin aamukahvit 9.12.2016 - vieraana Vainun Mikko Honkanen