Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Mikki Ivovaara

Mikki Ivovaara

Consultant Director

  • +358 9 681 681
  • +358 400 974 520

Lähetä tästä sähköpostia Mikille.

Mikki Ivovaara on myynti- ja asiakastyön ja johtamisen uudistaja Mercurissa. Hänellä on taustallaan yli 20 vuoden oma käytännön kokemus myynnin ja myyntitiimien ja markkinoinnin johtamisesta useilla eri toimialoilla, erityisesti pankki- ja finanssialalta. Mikki innostaa sinut näkemään asiat toisen osapuolen silmin, ja löytämään keinot oman toiminnan ehdottomaan parantamiseen.

"Olen äärettömän kiinnostunut johtamisesta. Suurin syy tähän on se, että omalle työuralleni mahtuu pari sekä erittäin hyvää että huonoa (suorastaan paskaa) esimiestä ja johtajaa. Tiedän kokemuksesta miltä tuntuu olla hyvän ja huonon pomon johdettavana, ero on mieletön! Johtaminen on mielestäni sitä, että ihmisiä viedään valittuun suuntaan. Kyse on pitkälti siitä, miten johdetaan ihmistä, yksilöä. Miten eletään toinen toistemme kanssa. Johtajalla pitää olla luvut hallussa, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, jos suhteet ihmisten välillä eivät toimi. Leadership, ihmisten johtaminen on mitä enimmissä määrin vuorovaikutusta ja kommunikointia. Toimialat ja tilanteet saattavat olla erilaisia, mutta johtaminen on vuorovaikutusta ihmisten kesken.

Oma työelämäni kulminoituu myynti- asiakastyöhön. Myynti ja asiakastyön johtaminen asuvat sielussani, ja erityisesti tykkään B2B maailmasta. Parhaimmillani olen ”lievässä paineessa”: tunnen haasteen ja mistä ja miten siitä on mahdollista päästä yli ja ohi. Johtajana saan aidosti parhaat kicksit johdettavani onnistumisista - erityisesti kovan vääntämisen ja venymisen vaatineista myyntimahdollisuuksien voittamisesta. Tai kun selvitämme ja pääsemme yhdessä vaikean vuorovaikutustilanteen yli."