Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Mercurin uutiskirje 4/2015
Takaisin

Mercurin uutiskirje 4/2015

Haussa kasvu?

Tuoreet uutiset kertovat esimerkiksi Nokian kasvavan ostamalla toisen firman 15 miljardilla. Markkinaosuus nousee, mutta samalla riskit ovat suuret. Suurimmalle osalle yrityksistä ainoa keino kasvaa on orgaaninen kasvu - myy enemmän nykyisille asiakkaille tai hanki uusia asiakkaita.

Selvitimme vuodenvaihteessa johtamista kasvuhakuisissa suomalaisissa yrityksissä. Johtaminen on ennakointia. Hyvä johtajuus on perusta menestykselle. Tutkimuksemme kertoo osallistavan johtamisen olevan merkittävästi tyypillisempää niissä yrityksissä, jotka kasvavat nopeasti ja kannattavasti. Kannattavasti kasvajat myös hyödyntävät koko organisaatiota strategiatyössään. Lue tästä huhtikuun 2015 uutiskirjeemme.

Kaupallista menestystä!

Peter Kietz
toimitusjohtaja, Mercuri International Oy

Mercurin uutiskirje 4/2015