Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercuri työpaikkana

Olisitko sinä uusi mercurilainen?

Kannattava kasvu ja tulos tulee onnistuneesta tekemisestä. Ja ilman myyntiä se on harvoin mahdollista. Myynti on meidän juttu, ja meille se tarkoittaa asiakkaamme menestymistä. Kaikilla konsulteillamme ja valmentajillamme on vahva myyntitausta ja takana monta erilaista, haastavaakin asiakaskohtaamista.

Myynnin kehittäminen on esimerkiksi myynnin toimintamallien ja prosessien modernisointia ja nykyaikaisten työkalujen hyödyntämistä asiakastyössä.

Se on myyntitiimien esimiesten, asiantuntijoiden ja myyjien osaamisen päivittämistä ja virittämistä tämän päivän ja huomisen vaatimuksiin - ja vuorovaikutustaidot ovat tässä avainasemassa.

Kun myynnin prosessit, mittarit ja johtaminen ovat kunnossa, myyjät ja asiantuntijat voivat aidosti keskittyä päivittäiseen tekemiseen ja erityisesti asiakkaisiin! 

Haemme B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia kolmeen eri rooliin, lue tästä lisää ja myy meille itsesi!

Lisätietoja, ota yhteyttä:

  • Mikki Ivovaara, puh. +358 400 974 520, e-mail: mikki.ivovaara(@)mercuri.fi

Mercuri rekry kevät 2018 - lue lisää!

Haemme nyt B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, lue tästä lisää: Mercuri rekry 2018

Mercuri työpaikkana