Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Tilaa Mercuri Training & Online esittely

Organisaatiosi onnistuminen on kiinni ihmisistä, heidän tahdostaan ja panoksestaan. Jokaisella henkilöllä on omat osaamis- ja kehittymistarpeensa. Me uskomme henkilökohtaiseen kehittämiseen ja kehittymiseen tiedon, taidon, tahdon ja johtamisen suhteen. Avoin ohjelmamme, Mercuri International Business School uudistui syyskaudella 2016. Face-to-face valmennustilaisuuden lisäksi kaikki avoimen ohjelmamme valmennukset sisältävät nyt rajattoman käyttöoikeuden Mercuri Online -verkkokirjastoon koko ohjelman ajaksi.

Mikä on Mercurin avoin ohjelma? Miten se toimii? Mitä valmennuksia ja kenelle ne on tarkoitettu? Entä miten oma organisaatiosi voisi hyötyä Mercurin valmennuksista? Asiantuntijamme keskustelevat mielellään kanssasi lisää, avaavat ja esittelevät tarkemmin Mercurin valmennustarjontaa - ota meihin yhteyttä niin sovitaan tapaaminen pikimmiten:

Tilaa tästä Mercuri Training & Online -esittely!

Tutustu Mercurin koulutuskalenteriin: mercurikoulutus.fi

Tilaa Mercuri Training & Online esittely