Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercuri Tasting: Arjen työkalut kehittämiseen

Meiltä kysytään usein, millaisia kehittämisen työkaluja käytämme muutosohjelmissamme ja valmennuksillamme, esim. ihmisten ja organisaatioiden uudistumiseen, johtamiskulttuurin kehittämiseen, myynnin kasvattamiseen tai asiakaskokemuksen parantamiseen liittyen. Kuinka esimerkiksi arviointeja ja niiden tuloksia käsitellään. Ja ennen kaikkea, kuinka valittuja työkaluja sovelletaan käsiteltävän aiheen kannalta.

Ensimmäiset Mercuri Tastingimme HR-päättäjille myynnin tulevaisuuden näkökulmalla saivat erinomaisen vastaanoton. Nyt tarjoilemme kattauksen käytännön työkaluja ja niiden hyödyntämisen malleja asiakkaidemme muutos- ja kehittymisohjelmissa. 

Lue tästä lisää ja ilmoittaudu mukaan: Mercuri Tasting 13.1.2016

Kokemukseni Mercuri Tastingistä

Mercuri tasting on kutsutilaisuus myynti- ja palveluorganisaatioiden HR-päättäjille ja -asiantuntijoille.  Tässä tilaisuudessa emme kerro mitä teemme, vaan annamme maistiaisia käytännön työkaluista organisaation ja ihmisten kehittämiseen liittyen. Mercuri Tasting on myös loistava tilaisuus verkostoitua ja jakaa ajatuksia kollegoiden kesken. Ja tietenkin, tapaat valmentajiamme livenä "tositoimissa".

Mercuri Tasting 13.1.2016 Ilmoittaudu!