Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilainen – Meillä on haku auki nyt!

Haemme nyt tiimiimme uusia kollegoita, B2B myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, jotka ovat halukkaita ponnistelemaan asiakkaidemme myyntitoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseksi.

Haussa B2B-myynnin ammattilaisia - Mercuri rekry 2018

Mitä työskentely Mercurissa on?

Asiakkaan menestyminen on meille kaikki kaikessa. Sen pitää myös näkyä kaikessa omassa tekemisessämme. Haluamme haastaa ja auttaa jokaista asiakastamme, yritystä, tiimiä ja yksilöä, arjen työssä. Töitä teemme hihat käärien – asiakaskohtaamisten välillä vetäydymme työhuoneisiin ”harjoituksiin” läppärin, paperien, kynien ja fläppitussien kanssa. Sinulle, uudelle kollegallemme, lupaamme kovia paikkoja, joissa kehityt enemmän kuin etukäteen arvaatkaan. Tämä työ vaatii paljon, mutta antaa vieläkin enemmän!

Haemme uusia kollegoita kolmeen eri rooliin:

Jokainen näistä rooleista tarjoaa tutkimus- ja oppimismatkan myynnin maailmaan. Luonnollisesti saat huipputiimin ympärillesi, modernit työvälineet käyttöösi, kilpailukykyisen, tuloksiin perustuvan palkan ja viihtyisän ja kannustavan työympäristön Säterinportissa, Espoossa.
Moni meillä työskennellyt pitää Mercuria jälkeenpäinkin paitsi myynnin ja asiakastyön todellisena korkeakouluna, myös työuransa parhaana työpaikkana. Ja saatamme olla sitä sinullekin, mikäli omaat
  • rutkasti rohkeutta lähestyä potentiaalisia asiakkaita omalla persoonallasi
  • aitoa intohimoa aktiiviseen myyntityöhön ja asiakkaidemme myyntitoimintojen kehittämiseen
  • uteliaisuutta ja motivaatiota kehittää henkilökohtaista myyntitaitoasi
  • ahkeran, työtä pelkäämättömän asenteen - työskentelet pitkäjänteisesti kaikissa tilanteissa.

Myy itsesi meille - eli näin haet töihin Mercuriin

Hakuaika ja haku on ajankohtainen juuri nyt! Tavoitteemme on, että uudet kollegamme aloittavat Mercurissa vielä kevään 2018 aikana. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 8.4.2018. Hakemukset lähetetään meitä rekrytoinnissa avustavien Arespartnersin verkkosivuilla osoitteessa www.arespartners.fi - kerro hakemuksessasi, miksi sinä olet paras etsimämme uusi mercurilainen. Liitä hakemukseesi tiivistelmä oleellisesta työelämän kokemuksestasi (CV / linkki LinkedIn-profiiliisi).

Kysy lisää avoimista työpaikoista Mercurissa ja rekrytointimme etenemisestä – Ota yhteyttä!

Soita meille & kysy lisää: Marko & Mikki vastaavat kysymyksiisi, ja voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  • Marko Majamäki, puh. +358 400 413 608, e-mail: marko.majamaki(@)mercuri.fi
  • Mikki Ivovaara, puh. +358 400 974 520, e-mail: mikki.ivovaara(@)mercuri.fi
  • Lisätietoja saat myös Arespartnersin konsultti Janne Marttiselta, puh. 0400 426 127 (tavoitettavissa varmimmin 14.3. ja 20.3. klo 15-17, ja 3.4. klo 13-15).

Kaikkien mercurilaisten yhteystiedot löydät tästä – odotamme innolla uusia, upeita kollegoita!

Kysy lisää Mercurin rekrystä – Ota yhteyttä: Marko Majamäki

B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilainen – Meillä on haku auki nyt!