Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Marko  Saarela

Marko Saarela

Senior Consultant, Sales & Account Management

  • +358 40 543 6622

Lähetä tästä sähköpostia Markolle

"Useimmiten asiakasyhteistyö lähtee liikkeelle siitä, että asiakkaalla on haasteita, joita he eivät itse onnistu ratkaisemaan. Esimerkiksi organisaation toiminnassa, johtamisessa, myynti- ja asiakastyössä... Silloin selvitämme ensin halutut, konkreettiset tavoitteet, asiakkaan kokemat esteet näiden tavoitteiden saavuttamiseksi - ja tämän pohjalta rakennan heille uuden tavan toimia saavuttaakseen tavoitteet.

Olen erityisen hyvä innostamaan ja saamaan porukan mukaan. Uskon yhdessä tekemiseen. Tuon arvoa asiakkailleni, koska autan heitä tavoitteiden toteutumisessa."

Marko Saarelalla on laaja kokemus niin toimintatapojen ja prosessien kehittämisestä kuin taitojen valmentamisesta. Esimerkkeinä Enston esimiestyökulttuurin kehittäminen globaalisti, suuren energia-alan yrityksen B2B-myynnin pelikirjan rakentaminen, merkittävän ICT-yrityksen muutoshanke sekä lukematon määrä muita kehitys- ja myyntihankkeita.

Saarela on menestyksellisesti valmentanut myyjiä, esimiehiä, asiantuntijoita ja myynnin tukea useilla eri toimialoilla (esimerkiksi teollisuus ja IT) ja erikokoisissa yrityksissä. Valmentajana Marko on innostava ja vakuuttava, ja hänellä on erinomaiset ryhmänhallinta- ja vuorovaikutustaidot.

Kollegoiden kertomaa Markosta: ”Kaikki käy. Aina valmis auttamaan. Selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Rohkeus, itsevarmuus, systemaattisuus. Jeesaa aina kun tarvitsee apua."”  

Tutustu asiakascaseen, jossa olemme yhteistyössä rakentaneet ja edistäneet menestyksellisesti organisaation toimintaa ja johtamista: