Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Kiinteistöala panostaa myyntiosaamiseen

Mercuri International Oy ja Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy Kiinko ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Mercuri suunnittelee ja toteuttaa Kiinkon koulutustarjonnassa kiinteistöalalle räätälöidyn myynnin valmennuskokonaisuuden. Kiinko Real Estate Sales Schoolista on tarkoitus kehittää pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen yhteistyömalli, jossa yhdistyy molempien yritysten ”paalupaikka” oman osaamisalueensa ykkösyrityksinä. Nyt tehty sopimus on kolmevuotinen, 2016–2018, ja tavoitteena on käynnistää ensimmäiset kiinteistöalan myynnin kehittämisen valmennukset touko-kesäkuun aikana 2016.

Kiinko Real Estate Schoolissa on omat valmennuskokonaisuudet kiinteistöalanjohtajille ja esimiehilleasiakasrajapinnassa / myyntitehtävissä toimiville ja teknisessä palvelussa, ylläpitotehtävissä ja/tai hallinnollisissa tehtävissä toimiville henkilöille. 

”Kiinteistöalalla on ollut selkeä tilaus omaan suunnattuun myynnin valmennusohjelmaan. Kaikki asiakasrajapinnassa, teknisissä palveluissa tai ylläpitotehtävissä työskentelevät tarvitsevat myynnillisyyttä ja myynnin taitoja korkeatasoisen ammattitaidon lisäksi. Kiinko Real Estate Sales School tuo myynnin osaksi kiinteistöalan yritysten jokapäiväistä toimintakulttuuria ja auttaa liikevaihdon kasvuun”, sanoo Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala.

”Tämän päivän myynnin valmennuksissa ja kehittämisohjelmissa korostuu selvästi toimialakohtainen lähestyminen ja yhteisten haasteiden sparraus ja parhaiden kokemusten vaihto osallistujien kesken. Myynti kuuluu jokaisen työnkuvaan asiantuntijaorganisaatioissa. Olemme innolla mukana kiinteistöalan myynnillisyyden pelinavauksessa ja kehittämässä alan osaamista yhteistyössä Kiinkon kanssa”, toteaa Mercurin toimitusjohtaja Peter Kietz.

”Kiinteistöala Suomessa vastaa kansallisomaisuudestamme. Alalla toimivien johtajien, esimiesten, asiantuntijoiden ja asiakasvastuullisten myynti- ja palvelutehtävissä toimivien henkilöiden on osana työtään oltava myös myynnin johtamisen, myynnin ja myyvän palvelun ammattilaisia. Ala tarvitsee oman kehittämisohjelmansa”, toteaa puolestaan Antti Niemi, joka vastaa Mercurissa Kiinko Real Estate Schoolin suunnittelusta. 

Lisätietoja: 

Peter Kietz, toimitusjohtaja, Mercuri International Oy, puh. 040 545 6857
Jarno Tuimala, toimitusjohtaja, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy, puh. 040 726 5346

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy (Kiinko) tarjoaa lisä- ja täydennyskoulutusta sekä ammattitutkintoja kiinteistöalan ammateissa toimiville ja alalle hakeutuville henkilöille, tutustu tarkemmin www.kiinko.fi