Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Kaupan ala

Kaupan alan myynnin kasvattaminen on ollut yksi Mercurin kivijaloista jo kohta 50 vuotta. Toimintamme kattaa myynnin kasvuohjelmat koko arvoketjun läpi – valmistuksesta kuluttajalle. Näiden vuosikymmenten aikana kaupan ala on muuttunut radikaalisti. Perinteiset jakelukanavamekanismit, kuluttajien ostotottumukset, kaupan vahva ketjuuntuminen ja sähköinen kaupankäynti ovat uudistanut perinteiset asiakaspalvelu- ja myyntitoiminnot totaalisesti.

Kaupan alan kasvuohjelmissa ratkomme tyypillisesti esim. seuraavia asiakkaidemme liiketoimintahaasteita:

  • Ketjuyhteistyön syventäminen ja kasvattaminen pääkumppaneiden kanssa
  • Myyntiorganisaation toiminnan uudistaminen
  • Paremman lisäarvon tuottaminen koko arvoketjussa
  • Uuden myyntiprosessin käytäntöön vienti - ostamisen muuttumisen huomioiminen
  • Myyntikentän roolin ja työnkuvan uudistaminen - edustajasta jälleenmyyjän liiketoiminnan kehittäjäksi
  • Tuotelanseerausten tehostaminen
  • Myymälämyynnin kasvattaminen

Kaupan alan asiantuntijamme rakentavat sinulle tilanteeseenne räätälöidyn kokonaisvaltaisen kasvuohjelman, jossa hyödynnämme koeteltuja metodejamme ja varmistamme ohjelmien tuloksellisuuden käytännönläheisillä toteutustavoilla. Ohjelmiemme ja niiden aikana istutettujen toimintatapojen avulla saavutat asetetut liiketoimintatavoitteet.   

Myyntikentän toiminnan tehostaminen kaupan alalla

Tuoreessa tutkimuksessamme olemme selvittäneet kaupan portaan odotukset arvoa tuottavaa myyntikenttää kohtaan. Ota yhteyttä: Petteri Immonen