Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Kasvuyritys, varmista kasvu ja kannattavuus!

Onko yrityksesi kasvanut kovaa vauhtia? Ja tavoite on tulevaisuudessakin varmistaa kannattava kasvu ja yrityksesi arvon nousu? Jos näin on, jonakin päivänä olet tilanteessa, jossa sinun on jälleen tehtävä strategisia valintoja kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi. Jonakin päivänä tarvitset entistä paremman systematiikan, myynnin ja johtamisen prosessit sekä mittarit. Jonakin päivänä sinun on nostettava jälleen johtaminen aivan uudelle tasolle yrityksessäsi.

Parempi aloittaa työ jo tänään, eikä vasta jonakin päivänä. Silloin työ voi olla huomattavasti vaikeampaa ja kalliimpaa – tai jopa myöhäistä. Silloin voit joutua tekemään sen pakosta ja se ei todellakaan ole paras konsultti. On aina parempi kehittää asioita etukenossa ja tilanteessa, jossa on enemmän vapauksia valita. Pakkotilanteessa näin ei aina ole.

Myyntiorganisaatio on yrityksesi kannattavan kasvun ja arvon kasvattamisen kannalta kriittinen toiminto

Yrityksen arvo määräytyy sen mukaan, kuinka hyvin se kykenee kasvamaan ja tekemään kannattavaa liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä. Yrityksen ja liiketoiminnan arvoon vaikuttavia tekijöitä on toki monia, mutta yksi keskeinen tekijä on myyntiorganisaatio.

Myyntiorganisaation voidaan hyvällä syyllä sanoa olevan yksi jokaisen yrityksen kriittisistä toiminnoista, sillä se tuo rahaa taloon. Jos myyntikoneisto yskii, kärsii yrityksen tuloksentekokyky. Ja toisinpäin, kun myyntikoneisto on viritetty huippuunsa, yritys voi tehdä rahaa myös haastavassa markkinassa ja näin kasvattaa arvoaan. Myyntitoiminto myös maksaa, joten johdon on syytä pyrkiä varmistamaan että se saa sijoittamilleen resursseille tuottoa.

Myyntistrategia, myyntiprosessit ja myynnin johtaminen korostuvat kasvuyrityksessä

Myyntistrategia antaa suunnan ja kertoo mistä kasvu tehdään. Myyntistrategiassa linjataan mihin aikaa, resursseja ja toimenpiteitä panostetaan ja mihin ei. Myynnin prosessit takaavat toiminnan tehokkuuden ja mitattavuuden, mahdollistavat sen, että uudet myyjät saadaan nopeasti tulosvauhtiin (ja kannattaviksi) ja ne säästävät aikaa.

Ammattimaisella myyntijohdolla on hyvä näkyvyys ja eteenpäin ja se kykenee ennakoimaan tulevia tuloksia faktapohjaisesti. Ammattimainen myyntijohto kehittää toimintoja ja osaamista, rakentaa hyvää kulttuuria, jossa ihmiset loistavat. 

Näitä asioita tarkastelemme lähemmin kasvuyrityksille suunnatuissa julkaisuissamme: Varmista myyntistragesiasi kirkkaus, Prosessit tuoavat tehoa ja vapautta ja Nosta johtaminen uudelle tasolle.

Olemme olleet sparraamassa ja kehittämässä lukuisia kasvuyritysten myyntitoimintoja. Jos haluat vaihtaa ajatuksia ja kuulla kokemuksiamme kannattavan kasvun varmistamisesta, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Petri Maliranta on Sales Performance Consulting -tiimin vetäjä ja seniorikonsultti Mercuri International Oy:ssä. Petri Maliranta on myynnin kasvu- ja muutoshankkeiden asiantuntija. Petrillä on käytännönläheinen ote ja rautainen systematiikka kasvuhakuisten ja -haluisten yritysten ja organisaatioiden kehittämiseen yhdessä asiakkaan johdon kanssa. 

Tämä blogikirjoitus on alun perin julkaistu Oppia.fi oppimisen verkkokaupan blogissa.
 
 

Katso tästä linkistä webinaarin 22.3.2018 tallenne: Kasvun johtaminen

Kasvuyritys, varmista kasvu ja kannattavuus! Kasvuyritys, varmista kasvu ja kannattavuus!