Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

KASVUHAKUISEN YRITYKSEN HEALTH CHECK
Takaisin

KASVUHAKUISEN YRITYKSEN HEALTH CHECK

Kasvussa onnistuminen edellyttää erittäin toimivaa myyntiorganisaatiota 

Myyntiorganisaation toimivuus korostuu tilanteessa, jossa olet laittamassa seuraavaa kasvun kiihdytysvaihdetta sisään, mutta myös jo päällä olevassa kovassa kasvuvauhdissa, jotta hyvä vauhti voidaan pitää yllä.

Jokainen kasvava yritys tulee jonakin päivänä tilanteeseen, jossa on tehtävä strategisia valintoja kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi. Silloin tarvitaan selkeä systematiikka, myynnin ja johtamisen prosessit sekä mittarit. Usein tulee myös tarve nostaa ihmisten ja kulttuurin johtaminen aivan uudelle tasolle.

Tämä kasvuhakuisen yrityksen Health Check auttaa sinua tekemään nopean ”auditin” myyntisi kaupallisesta kyvykkyydestä.

Health Check sisältää kolme pääaluetta ja jokainen alue 5-6 alakokonaisuutta. Yhteensä 17 väittämää myyntiorganisaation osa-alueista, jotka ovat kriittisiä kannattavan kasvun varmistamiseksi.

Kun olet vastannut kunkin pääalueen väittämiin, saat yhteenvedon tuloksistasi sekä pääset lataamaan yhteenvedon ko. pääalueen kehittämisen toimenpiteistä ja vaikutuksista yritykseesi.

Health Checkin osa-alueet:

 

Osa 1: Myyntistrategia ja yrityksen arvon kasvattaminen

Osa 2: Myynnin prosessit ja operatiivinen tehokkuus

Osa 3: Myynnin johtamisen systematiikka ja tehokkuus

 

Taking Sales to a Higher Level!

Jos haluat lisätietoa yrityksesi tilanteesta,

ota yhteyttä

petri.maliranta@mercuri.fi

+358 40 565 8375

KASVUHAKUISEN YRITYKSEN HEALTH CHECK