Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Kari  Pihl

Kari Pihl

Senior Consultant, Sales & Account Management

  • +358 40 580 2048

Varaa tästä tapaaminen Kari Pihlin kanssa!

Kari Pihlillä on yli 20 vuoden kokemus myynnin ja myynnin johtamisen kehittämisestä niin Management kuin Leadership -ulottuvuuksilla useilla toimialoilla. Hänen erityisvahvuusiaan ovat valmentava johtaminen, muutosjohtaminen ja strategian jalkauttaminen johtamisen ja esimiestyön kautta. 

"Asiakkaani haluavat minun auttavan heitä erityisesti johtamisosaamisen kehittämisessä sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Johtamisen kehittäminen ja sitä kautta koko suomalaisen työelämän laadun parantaminen on lähellä sydäntäni. Tämä juontaa omasta pitkästä kokemuksestani esimiehenä ja johtajana kiinteistö- ja pankkimaailmasta ennen Mercuria ja yli 20 vuoden kokemuksesta Mercurissa eri yritysten ja organisaatioiden valmentamisesta. 

Erityisosaamistani on ihmisten johtaminen ja kohtaaminen (leadership), itsensä johtaminen syvällisesti ymmärrettynä, työyhteisötaitojen kehittäminen ja myynnin ja myyjien johtaminen. Olen toteuttanut lukuisia yrityskohtaisia johtamisen kehittämisohjelmia ja JET (Johtamisen erikoisammattitutkinto) -ohjelmia. Vuodesta 2000 alkaen olen johtanut ja kehittänyt Mercuri Business School Leadership (MBSL)-ohjelmaa, jossa lavennamme ja syvennämme johtajuuden eri osa-alueita huippuasiantuntijoiden avulla.

Olen auktorisoitu 360/270-johtajuus- ja asiantuntija-arvioiden asiantuntija (Farax-johtajuusarvio ja Corporate Spiritin arviot). Vuorovaikutustaitojen Peili-sertifikaatti minulla on myös. 

Tuon arvoa asiakkailleni sekä pitkän kokemukseni (olen kohdannut kovin monia erilaisia tilanteita) että osaamiseni kautta, savolaista ja muutakaan huumoria ja pilkettä silmäkulmassa unohtamatta! ”Kun innostuu niin onnistuu ja kun onnistuu niin innostuu lisää.”  Esimiestyössä on muistettava, kuten pohjoisessa Suomessa sanotaan, että "märällä tikulla ei tulta voi sytyttää”. Valmentaminen onnistuu minulta sekä suomen- että englannin kielellä."

Sertifioitu Peili -valmentaja

Kari Pihl on sertifioitu Peili-valmentaja

Peili-käyttäytymisprofiili on yksi Mercurin valmennuksilla ja muutos-/kehitysohjelmissa käytetyistä työkaluista; Peili auttaa ymmärtämään erilaisia toimintatapoja ja ihmisten välistä vuorovaikutusta.

 

Farax 360 johtajuusarvion käyttöön sertifioitu valmentaja

Kari Pihl on Farax 360 johtajuusarvion auktorisoitu valmentaja

Kari Pihl on auktorisoitu FARAX CPE (Change, Production & Employee) -menetelmän käyttämiseen asiakkaidemme henkilöstön suorituskyvyn kehittämisessä. Farax 360 johtajuuden arviointi on keino selvittää henkilön johtamisprofiili, kehittää johtamista ja auttaa rakentamaan organisaation johtamiskulttuuria.