Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Kannattava kasvu – myyntitoimintojen kehittäminen

Yrityksen ja liiketoimintayksikön arvo määräytyy sen kyvystä kasvaa kannattavasti pitkällä tähtäimellä. Kannattavan kasvun aikaansaamisessa ja arjen tekemisessä keskeisessä roolissa on koko kaupallinen toiminto; myynti, markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelu.

Kaupalliset toiminnot kohtaavat yhä suurempia paineita mutta myös mahdollisuuksia markkinoiden, monimuotoistuvan kilpailun ja asiakkaiden suunnalta. Yritykset, jotka kykenevät jatkuvasti tehostamaan ja uusimaan kaupallista toimintoaan, pärjäävät parhaiten.

Mercuri International on erikoistunut kaupallisten toimintojen ja myyntiorganisaation kehittämiseen 

Asiakkaamme arvostavat konkreettista ja systemaattista lähestymistapaamme. Olemme käytännönläheisiä myynnin ja myynnin johtamisen ammattilaisia. Autamme kollega-asiakkaitamme eri toimialoilla kehittämään omaa myyntiorganisaatiotaan kohti huippua – ja pysymään siellä.

Jatkuva oma kehitystyömme ja yhteistyömme lukuisten kansainvälisten yliopistojen ja asiantuntijaorganisaatioiden kanssa mahdollistaa sen, että voimme aina tuoda asiakkaillemme parhaat ja toimivimmat työkalut ja menetelmät maailman huipulta.

Kun haluat konkreettisen, systemaattisen ja tiukasti käytännönläheisen myynnin ja myynnin johtamisen asiantuntijan oman myyntisi kehittämisen kumppaniksi, olemme käytettävissäsi. Jokaisen konsultointiprojektimme lähtökohtana on aina oman yrityksesi/organisaatiosi liiketoiminnan tavoitteet ja strategia. Teemme tiiviisti työtä yhdessä kanssasi, jotta varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden toteutumisen. 

Lue lisää konsultointipalveluistamme B2B-myyntiorganisaatioille. Kerromme mielellämme tarkemmin lisää, kokemuksia ja tuloksia toteuttamistamme asiakashankkeista myynnin strategiatyön, myyntiorganisaation tehokkuuden analysoinnin, myyntiprosessien ja toimintatapojen määrittelyn ja näiden käytäntöön viennin osalta.

Lataa tästä Myynnin konsultointipalvelut esitteemme