Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Jussi  Kettunen

Jussi Kettunen

Senior Consultant, Sales & Account Management

  • +358 40 687 0506

Lähetä tästä sähköpostia Jussille.

"Se, missä asioissa asiakkaani haluavat että autan heitä, on myynnin ja tulosten kasvattaminen. Autan asiakkaitani hyödyntämällä toimialatuntemustani sekä liittämällä tai rakentamalla siihen tehokkaat ja yksinkertaiset prosessit, mallit ja toimintatavat myynnin kehittämiseen liittyen.

Oma spesialiteettini on myynnin ja myynnin johtamisen ja myyntiprosessien kehittäminen erityisesti Healthcare -segmentissä. Mielestäni tuon arvoa asiakkailleni, koska tavoitteellisuuteni takaa sitoutumiseni kaikkiin hankkeisiini ja tekemiseeni!"

Myynnin kehittäjä | Myynti ja myynnin johtaminen | Esimiestyö | Social Selling - Sosiaalinen myynti B2B-myyjän työssä | Jussi Kettunen on myös sertifioitu LinkedIn SalesNavigator valmentaja. 

LinkedIn approved training partner