Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Jorma  Martevuo

Jorma Martevuo

Senior Advisor

  • +358 9 681 681
  • +358 400 410 261

Lähetä tästä sähköpostia Jorma Martevuolle.

Jorma Martevuon näytöt yritysjohdon sparrauskumppanina ja kokonaisvaltaisten myynnin kehittämisohjelmien rakentajana ovat tehneet hänestä luottopakin monelle yritysjohtajalle. 30 vuoden kokemus satojen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten liiketoiminnan kehittämisestä hakee vertaistaan. Martevuon kyky nähdä kokonaisuus ja haasteiden syy-seuraussuhteet ei jätä ketään kylmäksi – asiakkaan menestyminen ja heidän kasvustrategian varmistaminen on aina kaikki kaikessa.

”Työni on mitä suurimmissa määrin yhdessä asiakkaan kanssa elämistä. Erilaisissa asiakaskohtaamisissa ja -tilanteissa on kertynyt kokemuspankki, mitä kannattaa huomioida, ja erityisesti mitä välttää, menestyksellisessä myynti- ja markkinointitoimintojen kehittämisessä. Myynnin kehittämistä voi toki tehdä monella tapaa, mutta on eri asia todella kehittää kuin vaikkapa vain kouluttaa.

Menestyksellisissä B2B myynnin kasvuhankkeissa yhteistä on pitkäjänteisyys ja selkeät, realistiset kuten myös riittävän haastavat tavoitteet ja tulevaisuuden tahtotila. Onnistumisen kannalta merkittävintä on kyky saada koko organisaatio mukaan kehittämisen matkalle ja uusiutumiseen. Esimiestyön on oltava erinomaisessa kunnossa, kuten myös työkalut analysoida ja arvioida, jotta tiedetään olla menossa oikeaan suuntaan.

Haastavat johdon sparraustilanteet, mihin ja miten pitää ryhtyä, saavat aina syttymään. Usein vaikkapa kehittämishanketta suunniteltaessa uskotaan erinäisiin asioihin, mutta ei osata arvioida matkan vaativuutta. Onneksi minulla on luonnonlahja geeneissä olla eri mieltä. On mahtavaa nähdä ja kokea mukana, kun todella aletaan tehdä - kun tunnistat muutoksen ja onnistumisen siemeniä, kun epävarmuus muuttuu varmuudeksi.

Myynnin kasvu tulee historian ja tulevaisuuden kombinaatiosta: kun toimiviin asioihin ja fundamentteihin pystytään yhdistämään ja tuomaan jotain uutta. Samalla tavalla tekemällä ja toimimalla ei voi menestyä jatkuvasti. Menestyminen ei ole yhteen- vaan kertolaskua, ja siksi erot ei-menestyvien ja menestyvien yritysten välillä ovat niin suuria.”