Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

John Saario

John Saario

Consultant, Sales & Account Management

  • +358 40 502 6069

Lähetä tästä sähköpostia John Saariolle

"Nautin itse suuresti jokaikisestä asiakaskohtaamisesta! Asiakkaani haluavat minun auttavan heitä menestymään myynnissä innostamalla ja mobilisoimalla yrityksen koko asiantuntemus aktiiviseen asiakastyöhön. Parhaiten onnistumme arvioimalla yhdessä, mihin myynnin ja johtamisen osa-alueisiin tulee erityisesti panostaa, ja rakentamalla selkeä tiekartta miten muutos voidaan tuloksellisesti toteuttaa. 

Erityisosaamistani on korkean osaamisen toimialat kuten teknologiateollisuus, ICT sekä palvelutoimialat ja ketterän kaupallistamisen ja modernin johtamisen käytännöt.

Tiedän, että tuon arvoa asiakkailleni, koska kykenen edistämään uudistavaa muutoskykyä ja systemaattisuutta monimutkaisessakin ympäristössä hyödyntämällä käytännönläheisiä työkaluja ja menetelmiä."

Lue tästä ajatuksiani tämän päivän ICT-myyntiorganisaatioiden ja B2B-myynnin menestystekijöistä

Lataa tästä Myynnin konsultointipalvelut esitteemme

John Saario on Extended DISC -sertifioitu valmentaja

Extended DISC -sertifioitu valmentajaExtended DISC on yksi käyttämämme viitekehys ja työkalu käyttäytymistyylien arviointiin ja tunnistamiseen. DISC-analyysiä voidaan käyttää minkä tahansa myynti- ja palveluorganisaation ammattilaisten esimies-, vuorovaikutus- ja/tai työyhteisötaitojen kehittämisohjelmien yhteydessä. Extended DISC -analyysi kuvaa ihmisen tämänhetkistä luontaista käyttäytymistä, sen vahvuuksia ja kehittämiskohteita, ja sitä tyyliä, millä arvioitava itse uskoo menestyvänsä ja pärjäävänsä työssään tai jota hän kokee tarvitsevansa enemmän työssään. DISC-analyysi auttaa meitä ymmärtämään itseämme ja käyttäytymistämme. Lisäksi se kehittää taitoamme havaita ja ymmärtää muiden käyttäytymistä.