Kasvuhakuisen yrityksen Health Check

Kasvussa onnistuminen edellyttää erittäin toimivaa myyntiorganisaatiota. Health Checkillä teet nopean ”auditin” oman myyntisi kyvykkyydestä ja saat vinkkejä aiheiden kehittämisestä. 

Myyntiorganisaation toimivuus korostuu tilanteessa, jossa olet laittamassa seuraavaa kasvun kiihdytysvaihdetta sisään, mutta myös jo päällä olevassa kovassa kasvuvauhdissa, jotta hyvä vauhti voidaan pitää yllä.

Jokainen kasvava yritys tulee jonakin päivänä tilanteeseen, jossa on tehtävä strategisia valintoja kasvun ja kannattavuuden varmistamiseksi. Silloin tarvitaan selkeä systematiikka, myynnin ja johtamisen prosessit sekä mittarit. Usein tulee myös tarve nostaa ihmisten ja kulttuurin johtaminen aivan uudelle tasolle.

Tämä kasvuhakuisen yrityksen Health Check auttaa sinua tekemään nopean ”auditin” myyntisi kaupallisesta kyvykkyydestä.

Health Check sisältää kolme pääaluetta ja jokainen alue 5-6 alakokonaisuutta. Yhteensä 17 väittämää myyntiorganisaation osa-alueista, jotka ovat kriittisiä kannattavan kasvun varmistamiseksi.

Kun olet vastannut kunkin pääalueen väittämiin, saat yhteenvedon tuloksistasi sekä pääset lataamaan yhteenvedon ko. pääalueen kehittämisen toimenpiteistä ja vaikutuksista yritykseesi.

Health Checkin osa-alueet:

Osa 1: Myyntistrategia ja yrityksen arvon kasvattaminen

Osa 2: Myynnin prosessit ja operatiivinen tehokkuus

Osa 3: Myynnin johtamisen systematiikka ja tehokkuus

Taking Sales to a Higher Level!