Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Heitimme joululahjat Itämereen!

Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta. Me mercurilaiset haluamme toivottaa erityisen hyvää joulua ja uutta vuotta - ja tietenkin kaupallista menestystä vuodelle 2017! Kevätkausi koittaa ihan pian, joten nauti joulunpyhistä ja ehkä vapaapäivistäkin yhdessä läheistesi kanssa, lepää ja valmistaudu uuteen kauteen.

Elokuussa 2016 Suomen ja Ruotsin Mercurissa alkoi uusi, yhteinen aikakausi. Me olemme nyt Mercuri International Nordic. Yhteistyössä, yhdessä asioita tekemällä, kokemusta ja tietoa jakamalla saamme aikaiseksi paljon enemmän - ja tämä kaikki luonnollisesti asiakkaidemme parhaaksi.

Hyvää joulua 2016 | Mercuri International Oy

Ympäristö ja kestävä kehitys, yhteisestä tulevaisuudestamme välittäminen on meille tärkeä asia, ja siksi heitimme joululahjat Itämereen! Päätimme tänä vuonna tukea joulumuistamisiin varatulla summalla BSAG:n Itämerityötä. Baltic Sea Action group BSAG (Elävä Itämeri säätiö) tekee arvokasta työtä puhtaamman Itämeren puolesta, tavoitteena on Itämeren ekologisen tasapainon palauttaminen. BSAG toimii saattamalla yhteen tieteentekijöitä ja päättäjiä, aktivoimalla yrityksiä löytämään ja toteuttamaan ratkaisuja ja tuoden kaikki ne tahot yhteen, joiden panosta tarvitaan Itämeren pelastamiseksi - lue tästä lisää.

BSAG tekee arvokasta työtä terveemmän Itämeren puolesta. Tutustu lisää!

Heitimme joululahjat Itämereen!