Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Harri  Sell

Harri Sell

Partner, Management Consultant

  • +358 400 410 267

Varaa tästä tapaaminen Harri Sellin kanssa!

 

Harri Sell on yksi kokeneimmista ja pidetyimmistä valmentajistamme, mistä kertovat myös luvut 1800 valmennuspäivää keskiarvosanalla 4,6 (asteikko 1–5).

Harri Sell hallitsee erityisen vahvasti Mercurin konseptit, parhaat käytännöt ja erilaisten arviointien ja analyysien käytön osaamisen ja toiminnan kehittämisessä. Näiden lisäksi Sell todella tietää, mitä myynti ja asiakastyö, myynnin johtaminen ja itsensä johtaminen tämän päivän jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä ovat, ja mitä ne vaativat.

Harrin toimialakokemus ja -näkemys hakee vertaistaan. Hän on työskennellyt erityisen paljon mm. valmistavan teollisuuden, maahantuonnin, teknisen myynnin ja teollisuutta tukevien palvelusektoreiden myyntiorganisaation parissa.

Harri Sell on erinomainen esiintyjä – ihmiset nauttivat sekä esityksistä että tilaisuuksien vuorovaikutteisuudesta. Hänellä on käytännönläheinen, suoraan osallistujien työhön sovellettava lähestymistapa. Harria on kiitetty erityisesti uusien, tarvittavien toimintatapojen sisäänajossa ja ammatillisen osaamisen nostamisessa seuraavalle tasolle.