Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Digiajan myynnissä menestyminen

Myynti mahdollistaa yrityksissä kaiken toiminnan. Siksi on tärkeää saada aikaan myynnin kasvua. Ja lopulta kyse on johtamisesta, ihmisten ja tekemisen johtamisesta. Miten digiajan myynti muuttaa myynnin tekemistä, tai miten sen pitäisi muuttua? Mitkä ovat suurimmat haasteet myynnissä, myynnin johtamisesssa ja itse arjen työssä.

Myynti ja markkinointi ovat samaa, yhtenäistä kaupallista toimintaa. Kyse on vaikuttamisesta ja kaikista niistä toiminnoista ja tekemisistä, mitä tehdään potentiaalisten, uusien ja nykyisten asiakkaiden kanssa. Ville Lintula vieraili Toinen mielipide webinaarissa 11.5.2016 Muutu tai tule korvatuksi - katso tästä keskustelu, mukana myös Jarkko Kurvinen ja Sani Leino.

Kiinnostaisiko myynnin kasvu, ota yhteyttä: Ville Lintula

Digiajan myynnissä menestyminen