Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Aamu Mercurissa 14.12.2017: Myynnin johtamisen prosessi x mittarit x kulttuuri = paremmat tulokset

Yrityksen menestys on yhä enemmän kiinni siitä, kuinka myyntityötä ja myyjiä johdetaan. Se ei ole rakettitiedettä. Mutta sanomattakin on selvää, että toimintaa ja ihmisiä ei johdeta samalla kaavalla, ainakaan menestyksekkäästi.

Myynnin johtamisen prosessi ja systematiikka ovat edellytykset busineksen ennustettavuudelle. Ilman myynnin ennustettavuutta taas on mahdotonta tehdä korjausliikkeitä, pitää vauhtia yllä tai kehittää businestä eteenpäin.

Mitä edellytyksiä ja pätevyyksiä organisaatioissa tarvitaan, jotta työskentelyn panos ja sitä kautta tulos on strategian ja tavoitteiden mukainen, asiakasyhteistyötä unohtamatta? Entä mitä se vaatii johtamiskulttuurilta, jotta osaat ja tiedät, mihin suuntaan ja miten myyjien työskentelyä tulee ohjata? Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia tämän vuosituhannen myynnin johtamisen menestystekijöistä!

Aamu Mercurissa 14.12.2017: Myynnin johtamisen prosessi ja systematiikka

Milloin: torstaina 14.12.2017 klo 8.00–10.00

Missä: Mercuri International Oy:n toimitiloissa Säterinportissa, osoite: Linnoitustie 6, 02600 Espoo (Leppävaara)

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu johdolle, jonka vastuulla on yrityksen B2B-myyntitoiminnon suorituskyvyn mittaaminen ja tehostaminen sekä johtamiskulttuurin kehittäminen. Johdolle, joka haluaa parantaa myyntitulostensa ennustettavuutta ja kykyä toteuttaa ennakoivia johtamistoimenpiteitä.

Agendalla:

  • aamukahvit ja verkostoituminen
  • Case Veho Hyötyajoneuvot – Näin me saavutimme merkittävästi parempia tuloksia systemaattisella johtamisella, Juha Ruotsalainen ja Jouni Kummala, Veho Hyötyajoneuvot
  • Kuinka lisätä tulosten ennustettavuutta, johtaa tarkemmin ja saavuttaa parempia tuloksia? Marko Majamäki ja Petri Maliranta, Mercuri International Oy

Ilmoittaudu pian, sillä paikat täyttyvät vauhdilla! Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Huomioithan, että peruuttamattomasta paikasta veloitamme 50 eur.

Tämä tilaisuus on päättynyt. Tutustu Aamu Mercurissa 14.11.2017 puheenvuorojen materiaaleihin: Lataa materiaali tästä

Aamu Mercurissa 14.12.2017: Myynnin johtamisen prosessi x mittarit x kulttuuri = paremmat tulokset