Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Aamu Mercurissa 14.11.: Liiketoiminnan arvon kasvattaminen myyntiorganisaation suorituskykyä tehostamalla

Kannattava kasvu ja hyvä tulos, niistä syntyy yrityksen arvo, myös pitkällä aikavälillä. Totta. Mutta millainen on ja mistä muodostuu erinomaisen kaupallisen toiminnan tehokkuus eri toimijoiden näkökulmasta? Entä miten myyntiorganisaation pitää toimia, jotta se pystyy tuottamaan kasvua ja hyvää tulosta?

Huomaamme usein, että yrityksen muut toiminnot on kyllä auditoitu hyvinkin tarkkaan, muttei myyntiä. Myös myyntitoiminnon on kestettävä kriittinenkin tarkastelu, läpivalaisu, jotta tunnistetaan kunnossa olevat ja kehitettävät asiat – ja ennen kaikkea kasvun murtokohdat. Tervetuloa viettämään inspiroiva aamiainen Mercurissa! 

Aamu Mercurissa 14.11.2017: Heikki Westerlund ja Petri Maliranta

Milloin: tiistaina 14.11.2017 klo 8.00–10.00

Missä: Mercuri International Oy:n toimitiloissa Säterinportissa, osoite: Linnoitustie 6, 02600 Espoo (Leppävaara)

Kenelle: Tilaisuus on tarkoitettu johdolle, jonka vastuulla on yrityksen kasvun aikaansaaminen ja myyntiorganisaation suorituskyvyn tehostaminen.

Agendalla:

  • aamukahvit ja verkostoituminen
  • Heikki Westerlund: Yrityksen ja liiketoiminnan arvon muodostuminen ja kehittäminen sijoittajan, omistajan ja hallituksen näkökulmasta.

    Heikki on toiminut lähes 30 vuotta omistaja-arvon kasvattajana. Pääomasijoittamiseen keskittyneen työuran ensimmäiset vuodet Sitrassa (1990-1994) ja sen jälkeen lähes neljännesvuosisadan CapManissä (1994-2017). Pörssilistatussa CapManissä viimeisin tehtävä oli toimitusjohtajuus vuodesta 2013 jona aikana omistaja-arvo kasvoi yli 20% vuodessa. Vuodesta 2010 alkaen hän on ollut Orionin hallituksessa ja maaliskuusta 2017 alkaen hallituksen puheenjohtajana.

  • Petri Maliranta (Mercuri International): Mistä myyntiorganisaation tehokkuus (tai tehottomuus) syntyy?
    Miten arvioit myyntiorganisaatiosi tehokkuutta ja kehität sitä? Milloin on syytä auditoida myyntiorganisaation tehokkuutta? Ammattimaisen Sales Auditin toteuttaminen.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Huomioithan, että peruuttamattomasta paikasta veloitamme 50 eur.

Tämä tilaisuus on päättynyt. Tutustu Aamu Mercurissa 14.11.2017 puheenvuorojen materiaaleihin: Lue tästä lisää!