Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Tina  Hattunen

Tina Hattunen

Consultant, Project Leader

  • +358 50 5066 803

Lähetä tästä sähköpostia Tinalle!

"Asiakkaani haluavat minun auttavan heitä erilaisissa vuorovaikutuksen ja ihmisten johtamisten tilanteissa kun heidän tulee saada näiden avulla parempia tuloksia tai työhyvinvointia kehitettyä organisaatiossa. Siksi  pidän näitä teemoja myös yllä erilaisissa kohtaamisissa ja eri medioissa. Erityisosaamistani on ihmisten käyttäytymiseen, vuorovaikutukseen ja kommunikointiin liittyvät kehittämisalueet. Tuon arvoa asiakkailleni, koska työhyvinvointi ja ihmisten johtaminen ovat keskeisiä kehittämisen painopistealueita nyt ja tulevaisuudessa."

Tina Hattunen on vuorovaikutuksen asiantuntija; yhteistyö ja vuorovaikutus, kommunikointi, niin työntekijän kuin esimiehen näkökulmasta. Hänen ominta aluettaan on muutosten läpivienti yhteistyön voimalla ja toimintatapoja uudistamalla, jotta päästään yhdessä asetettuihin ja/tai kurkoteltaviin tavoitteisiin.

Organisaatiooiden muuttuvassa toimintaympäristössä ja työelämän muutoksessa korostuvat erityisesti itsensä johtaminen ja tavoiteasetannan merkitys. Sertifioituna PEILI-valmentajana Tina avaa ihmisten erilaisuuden ja vuorovaikutuksen merkityksen. Tina kertoo omasta työn flowstaan: ”Sormeni syyhyävät tehdä näiden asioiden ympärillä töitä, etsiä uusia vaihtoehtoja ja haastaa löytämään itsestämme parasta esiin niin töissä kuin yhteistyössä.” 

Sertifioitu Peili-valmentaja

Tina Hattunen on sertifioitu Peili-valmentaja

Peili-käyttäytymisprofiili on yksi Mercurin valmennuksilla ja muutos-/kehitysohjelmissa käytetyistä työkaluista; Peili auttaa ymmärtämään erilaisia toimintatapoja ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Tina Hattunen on sekä Peili-käyttäytymisprofiilin että Myynti-Peilin sertifioitu valmentaja. Tutustu tästä Peiliin pohjautuvaan avoimen valmennuksemme sisältöön ja tavoitteisiin: Paras esiin minusta yhteistyötilanteissa